תמונות מהסט של PSYCH

riktal

New member
תמונות מהסט של PSYCH

מאחורי הקלעים של הפרק "ההרפתקאה הכי גדולה בתולדות חבילת הבסיס בכבלים" תהנו - תגיבו!

riktal

New member
לא להאמין כמה יש לאנשים מזל לפעמים

יצרתי קשר עם הבחור שמצולם בתמונה מהסט של PSYCH (אנחנו חברים עכשיו בפייסבוק) ושאלתי אותו איך הוא הצליח להגיע לסט ולהצטלם עם ג'יימס :wub: ותראו מה הוא ענה לי: The Psych office is located down the street from my house ( White Rock) and they film in our general area, they allow residents to come by and hang out with the crew and cast. They are great people, and most of James improv dialog is cut from the show. Its a real shame תרגום (לא מילולי) של הדברים: הסט של PSYCH נמצא לא רחוק מהבית שלו והם מצלמים באזור. הם נותנים למי שרוצה להסתובב עם הצוות והשחקנים (!!!). הם אנשים נפלאים (כאילו לא ידענו את זה). רוב הדברים שג'יימס מאלתר לא נכנסים לעריכה הסופית וזה חבל. נו - מה אתם אומרים על זה?! אולי אני אבטל את התוכניות לנסוע לקומיקון ופשוט אסע לקנדה...

Nich92

New member
מזל טהור :O

איזה אדיר זה היה אם תוכנית טלוויזיה מצליחה הייתה משודרת אצלי בשכונה :p דברים כאלה קורים רק באמריקה 00 חחחח

riktal

New member
מסכימה איתך

אולי בתל אביב יש את המזל הזה לראות סדרות מצטלמות, אבל אני לא אוהבת אף סדרה ישראלית ברמה הזאת, אז זה לא היה משמח אותי כמו העובדה ש-PSYCH מצטלמת ליד הבית שלי. איזה מזל יש לו!

למעלה