תמונות מהסרט החדש של אקס מן!!!|ספוי

YONI567

New member
תמונות מהסרט החדש של אקס מן!!!|ספוי

מי שלא רוצה להיראות איך החברה נראים בסרט החדש שלא יציץ........ בכל מקרה יש לנו את קלי וו בתפקיד אשת המוות או איך שתרצו לתרגם את זה הלא היא יוריקו האויבת של וולברין מה שכן שמתי לב שהיא לא ממש דומה לדמותה הקומיקסית עם הידיים המזעזעות וכל המגנטים על גופה... אפשר לראות את פיירו מאחורה, בתמונה אגב הוא תוקף את ביתו של בובי (איש הקרח, השחקן שון אשאמור שהופיע גם בסרט הראשון וגם בסידרה המוצלחת אנימורפס)... ישנה תמונה של בובי מבוהל (אנערף למה) של סייקלופס, וולברין שהוריד טיפה מזיפים ורוג צורחת..... כולם אותם שחקנים מהסרט הקודם. (יו ג´קמן, אנה פאקווין המטריפה, ג´יימס מרסדן). כמו כן בסרט יופיעו (הדמויות) גם קיטי פרייד (שהופיעה בסרט הראשון, היא התלמידה שיוצאת אחרונה משיאור פיזיקה, היא עוברת דרך הדלת הסגורה וצ´ארלס אומר לה "ביי קיטי", גמביט, זחלן הלילה, ג´ובילי...ועוד כמה, גם רבקה רומיין סטיימוס הדוגמנית משחקת שוב בתפקיד מיסטיק... מגנטו גם ואפילו גייריק שכיביכול מת בסרט הראשון, (גייריק זה זה שמיסטיק משתנה ממנו אל עצמה במטוס כדי להבהיל את הסנטור ולגלות לו שגייריק מת!)

YONI567

New member
המראה החדש של סטורם באקס מן 2

שימו לב לתמונה זהו המראה החדש של סטורם, התלבושת בטח לא ממש קשורה כי היא תשתנה בסרט... אבל כל הכבוד על השיער, אמנם יותר קצר ממה שיש לסטורם (למרות שאפילו היה לה קצוץ כמה פעמים) אבל הרבה יותר קומיקסי בצורתו החדשה, משהו שמאוד חשוב ותודה לאל שהוא קורה, סטורם עפה בסרט הנוכחי, ממש עפה ולא סתם מרחפת אחרי שהיא נזרקה בפיר המעלית, כמו כן בסרט השני יספרו קצת יותר על תפקידה באקס מן... ואולי גם יעסקו בקלסטרופוביה שלה ועכשיו............. כל מי שלא רוצה לדעת על מה הסרט שיגיד ביי ביי... בכל מקרה מיכוון שהסרט ממש בצילומים (לרשום ביומן, 3.5.2003 הכרנת בכורה בארה"ב) אז העלילה כבר ברורה, בתחילה סיפרו לנו שהסרט הראשון יעסוק במגפה המפורסמת אבל לא! הסרט מתחיל כשמגנטו משתחרר וצבא נגד מוטציות תוקף את בית אקס מן שם מתחולל לו קרבון קטן, כמו כןגייריק מתחיל לפעול כנגד המוטציות בצורה יותר חריפה.. זה כל מה שאני זוכר ממה שקראתי, אני אברר שוב ויפרסם... בכל מקרה תהנו מהתמונה...

alro

New member
העלילה שלה הסרט (ספוילר)

אמורה להיות מבוססת על הGrafic novel (שאם אני לא טועה זה TP שלא יצא בחוברות) שיצא בשהות ה-80 ונקרא X-Men : God loves Man kill אם אני לא טועה הוא נכתב ע"י קלרמונט והוא מספר על איזה גנרל שיוצא נגד מוטציות בכח צבאי מה גורם לאיחוד כוחות בין מגנטו לאקס מן יוריקו היא חלק מהסיפור מכיוון שהיא ביתו שלו ממציא תהליך השתלת האדמנטיום (ולא היא לא היתה ארוסתו של וולבריו כמה שידוע לי לפי הקומיקס) שנהרג ע"י וולברין (מהסיבות הידועות). הגנרל ה מדובר אמור לדעת כול מני דברים על עברו של וולבי ככה ששוב וולבי במרכז הסיפור

Silver Surfer

New member
זה לא אמור להיות

העלילה לא אמורה לספר על וופן X? (בסרט שעבר ראו את צ´ארלס קסאוויר אומר לוולבי שהוא מצא מקום בקנדה שיכול להביא לו אינפומיישן על העבר שלו)

למעלה