תמונות מהפרק הראשון של הישרדות סין

NamelessGirl

New member
תמונות מהפרק הראשון של הישרדות סין

אני אישית לא מחשיבה את זה כספולייר אבל מי שלא רוצה- שפשוט לא יכנס:) http://www.youtube.com/watch?v=7JUX7LvgeEg אגב...הספירה לאחור החלה..פחות משבועיים!

NamelessGirl

New member
ועוד משהו...

(אין לי כוח לתרגם) Survivor: China will begin with the castaways leaving the bustle of downtown Shanghai and traveling to HuangPu Mountain's Mi Tuo Temple. Once there, they will participate in a Buddhist ceremony and be instructed to "leave all of their worldly possessions behind." After leaving the temple, the castaways will transported to Zhelin Lake, an enormous man-made reservoir lake in China's Jiangxi Province, and become "marooned with the clothes on their back at two separate islands." One tribe will be called Fei Long ("Flying Dragon"), the other will be called Zhan Hu ("Fighting Tiger"). Each castaway will also be given a copy of Sun Tzu's The Art of War, which will serve as "tribe motivation and assistance throughout the game," according to CBS. אבל מה שכן יש לי כוח לתרגם- לא יהיה הפעם 'אי הגלות'. במקום, השבט המנצח באתגר הפרס יוכל לבחור משתתף מהשבט השני ו'לחטוף' אותו אליו עד לאתגר החסינות. בדומה לעונה הקודמת, יוחבא אליל חסינות בכל אחד מהמחנות. אבל כידוע בגלל שלא יהיה אי גלות לא שם הם ימצאו את הרמזים למקום מחבואו של האליל...לפני שהוא עוזב את אתגר הפרס, המשתתף הנחטף יקבל פתק עם רמז אבל מבלי להסתכל עליו הוא יאלץ לתת אותו לאחד מחברי הקבוצה היריבה (כלומר, של השבט שחטף אותו) לפי בחירתו. ואז זה כמובן תלוי באותו חבר שבט אם להראות את הרמז לשאר או להשאיר את המידע לעצמו... מעניין....

Fairywitch

New member
כי זה לא ממש...

בעונות 11-12 היה משהו שנקרא אי הגלות (וזה היה ידוע עוד לפני שהעונה שודרה בארה"ב), ועכשיו לא יהיה.

NamelessGirl

New member
לא מדוייק...

ב11 לא היה...אי הגלות התחיל בעונה 12 (שגם נקראת- אי הגלות) והוא המשיך עד 14 (כולל). התבלבלת לגבי 11 כנראה בגלל שהיה שם כבר את האליל חסינות המוחבא אבל זה היה מוחבא במחנה שלהם בלי קשה לאי גלות כלשהו..

Confide In Adam

New member
אני שמח שנפטרים מאי הגלות, אבל

אני מאוד לא שמח שממשיכים עם הטוויסט המעפן של אליל החסינות.. הוא מעצבן, הוא הורס את המשחק ועד עכשיו הוא תמיד נפל דווקא לידיים של אלו שרציתי שיעופו כבר!

NamelessGirl

New member
זה נכון

אבל אני לפחות מקווה שימשיכו עם מה שהתחילו עונה קודמת- שאפשר להציג את אליל החסינות רק אחרי שכולם הצביעו ולפני שהראו את הקולות ואז זה קצת דופק אנשים וזה כבר לא לגמרי מבטיח שמי שיש לו אליל חסינות יגיע לפיינל פור כמו שהיה עד אז...זה בהחלט משפר את העניין..

CoolBoy 17

New member
../images/Emo45.gifבעונות 12 ו13 זה היה על הפנים

אם כבר עושים את זה שיעשו כמו בעונה 11 שאפשר להראות את זה רק לפני ההצבעה ואז זה כאילו שהבנאדם מקבל חסינות רגילה וגם שהשבט השני לא יחליט אצל מי זה יהיה

NamelessGirl

New member
אני עדיין חושבת שמה שהיה ב14 הכי טוב

היה לזה פוטנציאל והפוטנציאל גם אשכרה מומש- בקטע עם אלכס ומוקי ואדגרדו...

CoolBoy 17

New member
למה הם עושים את זה? האליל חסינות הזה זה דבר

כל כך דפוק זה הורס את כל המשחק

../images/Emo207.gifלצופי יס ..

ביום שלישי תיגמר עונה 12 וביום רביעי הקרוב תתחיל עונה 13 בשידור חוזר [ערוץ 13 , 19:00]

Fairywitch

New member
אפרופו ספירה לאחור-

אני מניחה שרובנו נצפה בזה בדרכים... המממ... סודיות... מתי זה ישודר בלוויין?

NamelessGirl

New member
עוד לא ידוע...

אבל לפי איך שאני מכירה את יס הם בטח יחכו משהו כמו 4-5 שבועות אחרי תחילת הסדרה בארה"ב ואז כשתגמר להם סדרה בפריים בסטארס2 הם יכניסו במקומה את הישרדות... אבל רגע חשבתי שיש לך הוט בכלל

Fairywitch

New member
יש לי הוט../images/Emo9.gif

אלה שיקולים של סימון ספוילרים וכאלה...

NamelessGirl

New member
אבל את מסמנת ספויילרים על הכל

כאילו גם על דברים ששודרו ביס אבל לא בהוט..אז מזה משנה?

למעלה