תמונות מהקליפ החדש של הספייס גרילס

britmel

New member
../images/Emo51.gif רבה

עוד שעה!! יוצא הקליפ מהממות

mbsgf

New member
אז עכשיו שראיתם את הקליפ - מה אתם אומרים?

ואני מצוטט את עצמי כפי שהגבתי לרעות מוקדם יותר: "אהבתי.. הוא מוזר, מאוד מוזר. בחלק מהקטעים הוא נראה מקצועי ומושך, ובחלק הוא נראה לא גמור וחובבני. אבל ממש אהבתי את הקטע של ג'רי, הוא מאוד עוצמתי"

pinkdor

New member
מאוד מאכזב

קליפ משעמם. ויקטוריה וג'רי ערומות, מפחיד. ג'רי גנבה את כל ההצגה.

סַבְתָא

New member
אני לא מבינה למה זה נחוץ

שהן מסתובבות שם עם חזיות. הן כבר לא בנות 20! תשלימו עם זה!! נראה ממש חמוד, אבל כמובן שראיתי בלי סאונד... =( אז אם מישהו יכול לסדר לי את השיר להורדה, אני אודה לו מאוד =)

Drowned World

New member
מה הקשר?

אני לא מבין את האנשים שחשובים שאחרי גיל 30 צריך להתחיל ללבוש סוודרים ולהתחבא בבית מאחורי התנור חימום, מה מי שמגיע לגיל 30 צריך למות? מה זה הצורת חשיבה הזאתי? מילא נגיד גברים/נשים שאין להם ממש גוף מרשים שהוא לא ה"גוף האולטימבטי" בשביל לחשוף בקליפים או הופעות וגם זה לפי רצון חופשי של אותו אמן או כל בן אדם אחר אבל עם יש לך מה להציע אז למה לא?! מדונה כבר בת 49 ויש נשים בנות 20 שהיו מתות לגוף כמו שלה ואני גאה בזה שהיא משווציה בגוף שלה ומעריץ אותה על זה שהיא לא שמה ז' על אף אחד והיא עובדת קשה ויש תוצאות אז למה שהיא לא תשוויץ בו?! מי שיש לו בעייה שלא יסתכל ! תספיקו לחשוב כל הזמן בצורה מוגבלת מי אמר שרק לצעירים יש את הזכות להיות סקסים אני דווקא מעדיף מבוגרים עם סקס אפיל מאשר צעירה בת 19 שלא מבינה בשיט מהחיים שלה

סַבְתָא

New member
אני חלילה לא חושבת שהן צריכות להתחבא...

אבל להסתובב בחזיה, גם כשהן היו בנות 20, זה היה פתטי בעיני. לא מבינה את הצורך הזה לחשוף את בשרך אל העולם, אז מה אם את מפורסמת ומותר לך ללבוש דברים מגוחכים? ומילא לצילום, שניים, מדי פעם, אבל אצל ג'רי למשל זה מן מנהג כזה, וזה לא שגרתי בעיני. מעריצה את הגוף שלה? סבבה, היא יכולה להעריץ לעצמה, וגם אם היא מתעקשת לשתף את כולם- הרי גם בחולצה צמודה ופשוטה יעריכו את העבודה הקשה שהיא (או כל אחת אחרת, כן?..) עשתה, ואיך שהיא נראית בגילה, אחרי הריון והכל.. וסקס אפיל לא חייב להתבטא בעירום חלקי! אצלי לפחות אין כל קשר בין השניים. גבר סקסי יהיה בעיני סקסי באותה מידה גם בסוודר (וציינתי גבר בגלל שאני לא נמשכת לנשים, אבל אני חושבת שגם בכיוון השני זה אמור לעבוד ככה. ההבדל בין המצוי לרצוי זה כבר משהו אחר..) אני חושבת שזה מעבר ללא הכרחי, זה אף מיותר לחלוטין, וחבל.

עוד שני דברים מיותרים שיש שם, לדעתי:

1. בהתחלה, כשג'רי שוכבת על ויקטוריה ושמה לה יד על הבטן, זה נראה הרבה יותר מיני מחברי. 2. בשביל מה להחליף בגדים, כשאפילו המקום לא משתנה? מה, אין להן יותר איפה להשוויץ בשמלות החדשות? חבל שהיה שם כ"כ הרבה התיפייפות, וכ"כ לא מספיק תקשורת בין הבנות. בכל זאת, "Friendship Never Ends"... הרי החברות שיש בינהן זה הדגל של כל האיחוד הזה.

Drowned World

New member
נחמד...

הקליפ בסה"כ נחמד הן קצת ניסו להיות MTV אבל אני חושב שהן לא צריכות את זה בכלל לא הבנתי רק מה הקטע של ויקטוריה עם התחתונים האלה פתאום?!... ומלאני בי חייבת לחזור לתלתלים ג'רי פצצתית אמה מתוקה ומל סי גם בסדר

סַבְתָא

New member
מלאני סי לא בסדר...

היא לא "בסדר" היא מעולה! היא מהממתתת ואני מתה לשמוע את הקול שלה כבר בקליפ הזה חח רק שתעלים ת'פוני הזה או משהו! =))

למעלה