תמונות מהקליפ פורקה!! ותודה לאתר של פלור אתם גדולים!!
ט טלי קולומ2ו New member 15/11/04 #7 אויי אני ממש מצטערת אופקוש! לא ידעתי שזה ככה אני לא ימשיך לשים חבל עזבי יש לי בעיה במחשב כי פירמטו לי ורעדיין לא התקינו לי כרטיס מסך בגלל זה ככה ושחכתי כי אני יודעת שתמונות שאני שמה זה לא ככה זה רק אצלי באיכות מגעילה כזו
אויי אני ממש מצטערת אופקוש! לא ידעתי שזה ככה אני לא ימשיך לשים חבל עזבי יש לי בעיה במחשב כי פירמטו לי ורעדיין לא התקינו לי כרטיס מסך בגלל זה ככה ושחכתי כי אני יודעת שתמונות שאני שמה זה לא ככה זה רק אצלי באיכות מגעילה כזו
כ כריש פטיששש New member 15/11/04 #9 חח סיוון זאת לא דפנה זאת טלי קולומ2 ו חח זה באמת מבלבל וגם אצלי האיכות לא טובה אבל בכל מקרה תודה
ס סולדד100 New member 15/11/04 #10 נ"ש../images/Emo34.gif זה רק אני או שהקליפ פורקה ששמו באתר פלוריסיינטה הוא בלי קול?
F Floricienta co il New member 15/11/04 #12 הבעיה אצלך במחשב. בדקי אם לא ביטלת את האפשרות לשמוע דרך הווינדוס מדיה פלייאר.
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 16/11/04 #14 ../images/Emo187.gif../images/Emo183.gifחיחי זאת לא אני זאת ט טלו'שששש קצת מבלבל אבל..תתרגלו
F Floricienta co il New member 15/11/04 #11 בבקשה, עוד כמה שעות- קליפ נוסף!!! "שמלתי הכחולה", שעוד לא שודר בטלוויזיה- באיכות פצצה העיקר שתהנו ותהיו מרוצים
בבקשה, עוד כמה שעות- קליפ נוסף!!! "שמלתי הכחולה", שעוד לא שודר בטלוויזיה- באיכות פצצה העיקר שתהנו ותהיו מרוצים
° °•°»Baroo§h°•°» New member 16/11/04 #15 ../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif יש עוד קליפ יפההה באתר הישראלי לפלוריסיינטה..קוראים לו שמלתי הכחולה..והוא יפה.. גם אפשר לצלם תמונות וזה יוצר כזה דיי טוב..יש מלא תמונות שאם מצלמים יכולות לצאת יפותת..
../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif יש עוד קליפ יפההה באתר הישראלי לפלוריסיינטה..קוראים לו שמלתי הכחולה..והוא יפה.. גם אפשר לצלם תמונות וזה יוצר כזה דיי טוב..יש מלא תמונות שאם מצלמים יכולות לצאת יפותת..