תמונות מהקליפ של WMUWSE

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
תמונות מהקליפ של WMUWSE

פה(תשנו את המספרים בסוף הכתובת עד 7)

BlueBeIl

New member
נראה דווקא די נחמד,

ציפיתי למשהו קיטש כזה, זה די פשוט. מזכיר לי קצת את TIRO של מיוז.

BlueBeIl

New member
בילי מתפרע עם האיפור!

מה זה, עיפרון מסקרה וצללית??

יו, וואלה, יש לו צללית!../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

דווקא מתאים לו.

®NuLy®

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שאני מנסה להגיד לעולם אבל הוא לא מבין!!! תודה לאל שיש מישו שחושב כמוני!!!!!!! תבורך!!!!!!!!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא הוא לא, הוא נשוי,

וגגם אם כן, אז מה? וזה ששמים לו צליות ואיפור (שחור) זה אומר שהוא הומו? זה לא שהוא צבוע את עצמו בוורוד והולך עם גופיות וורודות צמודות... אתה יודע כמה מפורסמים מתאפרים? והרבה יותר מבילי... אז, שששששש

ADCMAN

New member
אז מה, חשבת על העובדה

שאולי הוא דו-מיני? אני לא מדבר על האיפור ומה שהוא לובש. הוא פשוט הומו

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאיך אתה אומר את זה...

"הוא פשוט הומו" אתה בעצמך אמרת "אולי הוא דו-מיני" אז למה משפט אחרי זה אתה אומר "הוא פשוט הומו" איפה ההיגיון... זה רע שהוא הומו?.. (למרות שלדדעתי הוא לא הומו.. בגלל האיפור??) למה נראה לך שהוא הומו, וגם אם כן, מזה משנה? אתה אומר "הוא פשוט הומו".. אתה סתם מגעיל... תן לי סיבה למה הוא הומו...

BlueBeIl

New member
עברנו את זה כבר מיליון פעם...

בילי הוא כנראה לא הדבר הכי סטרייט בעולם, וזה לא צריך להיות משנה. לא שמים לו איפור, הוא לא בובה הוא קובע את הלבוש והתדמית שלו. וגם אם הוא היה לובש גופיות ורודות צמודות לא היה בזה שום דבר רע... כי זה היה מה שהוא רוצה לעשות. אף אחד לא אמר "הוא הומו" במובן של "יאללה חבר'ה תביאו את הלפידים!!" זו סתם הערה כללית כזאת על האיפור, שגם לדעתי הוא קצת מוגזם, אבל זה מה שהוא רוצה לעשות. אני חושבת שדווקא את שכל כך מזדררזת לשלול את זה היא זו שיש לה את הבעיה האמיתית איתו.... למה זה שיש מפורסמים שמתאפרים צריך להשתיק מישהו? גם אם לא היו who cares?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני מזדרזת לשלול את זה?!

לא ראית שרשמתי, אז מה אם הוא הומו? פשוט התעצבנתי על הבחור הזה שאומר "הוא פשוט הומו" כי הוא אמר את זה במין נימה מגעילה, וכן בנימה של "בואו נביא ת'לפידים"... לא אכפת לי שהוא הומו, אבל הוא לא, הוא נשוי, אם כבר אז דו-מיני... והבחור הזה אומר, "אולי הוא דו מיני" ואז "הוא פשוט הומו", זה עיצבן אותי... ולדעתי ה"תדמית" של בילי אם האיפור השחור לא אומרת שהוא הומו, היא אומרת שהוא עושה מה שבא לו, וטוב שכך... אין לי שום בעיה אם הומאים, ולא תהיה לי בעיה אם בילי אף פעם, כי לא אכפת לי אם הומו, סטרייט או דו-מיני, כי הוא פשוט הבן אדם הכי מוכשר בעולם, וזה מספיק לי.

BlueBeIl

New member
אני חושבת שאם לא הייתה לך בעיה

אז לא היית ישר צועקת "לא נכון הוא נשוי!!"... ואני מכירה אותו - זה בהחלט לא היה בנימת בואו נביא את הלפידים.... אבל באמת שהדיון הזה נמאס כבר. הוא הומו, הוא לא הומו, זה עניינו למי אכפת.

ADCMAN

New member
ממש לא.

רק שתידעי, שהדבר האחרון שאני אעשה זה לרדת על הומואים. יצא לי להכיר במהלך השנים האחרונות לא במקצת הומואים, וכן, אני אנתץ\אשבור\אהרוס את האידאולגיה שלך. הם היו אנשים טובים. ואני בחיים לא אגיד "הומו" בכוונה של להביא ת'לפידים. אם הוא דו מיני אז הוא גם הומו.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאתה ראית פה איפהשהו שאני

אמרתי "הומואים הם אנשים רעים"? איך אתה יכול לומר "אני אנתץ\אשבור\אהרוס את האידאולגיה שלך. הם היו אנשים טובים"?!? אני הבן אדם הארון שיש לו בעיה עם הומואים, ואני יודעת שהם אנשים טובים, ומה לעזעזל הקשר לכל מה שדיברתי אליו קודם?! אני אמרתי שלא אכפת לי עם בילי הומו, אבל לדעתי הוא לא, לא אמרתי אני מקווה שהוא לא הומו בגלל שאז אני אשנא אותו או משהו.. זה ממש מעצבן מה שאתה עושה... אתה מתנהג אליי כאילו אני הומופובית... וזה כל כך לא נכון, וזה ממש מעליב... החיים שלי לא הייתה/תהייה לי בעיה עם הומואים... וזה בכלל לא קשור לעניין שדיברנו אליו... בסך הכל אמרתי שאני לא חושבת שהוא הומו, אם כבר אז הוא דו מיני, וזה דיי ששונה, ואם הוא הומו/דו מיני/ סטרייט אז שיהיה לו בכיף, מה אכפת לי? מה אני אפסיק לשמוע גרין דייבגלל שבילי הומו?!

ADCMAN

New member
אני ושלי דנו על זה בפרטי

והגענו למסקנה שאת הומופובית גזענית, עם בעיות הכחושפוביות קשות(בעיות הכחשה). וזה לא מוצא חן בעיניי, אם לא היה אכפת לך, לא היית מציגה את העובדה שהוא נשוי, חמור קופץ בראש.

למעלה