תמונות מהתוכנית של היום כל התמונות צולמו ע"י נוקיה 6230
א אלינור רויזמן New member 9/8/04 #6 ../images/Emo6.gif אגב , התוכנית ששודרה היום הייתה ממש ממש מצחיקה! מי מהפורום הגיע לצילומים?? אין לי מושג למה אבל אני אף פעם לא רואה אותכם כשאתם באים לצילומים ...
../images/Emo6.gif אגב , התוכנית ששודרה היום הייתה ממש ממש מצחיקה! מי מהפורום הגיע לצילומים?? אין לי מושג למה אבל אני אף פעם לא רואה אותכם כשאתם באים לצילומים ...
P Prof. James Potter New member 9/8/04 #10 ידעתי שאני טועה. פעמיים יוסי ../images/Emo6.gif אבל באמת, הוא נגמל! ניר.
M mikels1 New member 11/8/04 #13 למה שלא יסכימו לצלם? וגם נגיד אם לא מסכימים אז זה פלאפון די קט שגם אם אתה מצלם אז אף אחד לא רואה כביכול...
למה שלא יסכימו לצלם? וגם נגיד אם לא מסכימים אז זה פלאפון די קט שגם אם אתה מצלם אז אף אחד לא רואה כביכול...
א אורטאטי New member 11/8/04 #15 באמת?כי אני הלכתי פעם לאולפן צילומים של תוכנית ובאתי עם מצלמה ואמרו לי בכניסה שאסור ואם יתפסו אותי אז יוציאו אותי... ממש מוזר...
באמת?כי אני הלכתי פעם לאולפן צילומים של תוכנית ובאתי עם מצלמה ואמרו לי בכניסה שאסור ואם יתפסו אותי אז יוציאו אותי... ממש מוזר...
E evgeniy2 New member 11/8/04 #16 כן נותנים... אבל מי שמצלם באמצע התוכנית באמת מוציאים אותו מהאולפן, אני צילמתי ע"י פלפון לכן אין שם פלאש ורעשים.
כן נותנים... אבל מי שמצלם באמצע התוכנית באמת מוציאים אותו מהאולפן, אני צילמתי ע"י פלפון לכן אין שם פלאש ורעשים.