"תמונות מחיי מילואים"

רֶשֶף

New member
"תמונות מחיי מילואים" ../images/Emo178.gif

התלבטתי אם יש מקום לתאר את קורותי במהלך השבוע האחרון... בכל זאת, לא מדובר במסלול שאפשר להביא לנחלת הכלל ולא בטוח שיש כאן "עניין לציבור". אבל מכיוון שכבר היו תמונות (ששש... אין פגיעה בבטחון שדה, באמא'שלי. המפוקפקות צונזרו) ומכיוון שהמילואים האלו היו חוויה יוצאת דופן (בהיבט האוֹפָנַיימִי) החלטתי להדליף שמץ ממעללי. סיפור הכיסוי - משימת אבטחה בבסיס צבאי הבנוי על צלע הר, "אי-שם" מעל עמק יזרעאל. התכנון המקורי - שימור הכושר ע"י רכיבה (בשעות הפנאי הספורות) ברחבי הבסיס תוך עליה וירידה במעלה ההר התלול. העובדות בשטח: 1. הרבה יותר פנאי מהצפוי (מתוכו - שעתיים רכיבה כל יום בין 17:30-19:30). 2. חורשה בתולית, פראית ומוזנחת להפליא בפסגת הבסיס, עם הרבה סלעים ופוטנציאל סינגלי טכני. התוצאה בפועל - "פריצת" סינגל טכני מענג למדי, אמנם באורך כ-150 מטר בלבד, אבל מעגלי ועם כמה אלמנטים מרתקים. בידיים חשופות (למעט ענף ארוך לגישוש אחר נחשים ובורות נסתרים), בצמיגים מסוקסים ובעזרת כתישה נמרצת והחלטית של עשבים שוטים, קוצים, שיחים ושברי ענפים, הצלחתי לפלס לי סינגל בפינת טבע פראית, בלב בסיס צבאי, מבלי להשחית שום שמורה או לפגוע בשום דבר שצבאנו המהולל פגע בו כבר קודם לכן. ולהלן התמונות...

רֶשֶף

New member
הג'מוס כצמ"ה (ציוד מכאני-הנדסי)

והנה כלי המשחית, אשר סייע במלכת הפילוס, בעת מנוחה.

shl17

New member
well אני רואה שמשהו למדת

נראה לי מקום מוכר ביותר

רֶשֶף

New member
"לא ינום ולא ישן"

כך נראה מילואימניק ביחידת "מפלסי הסינגלים".

למעלה