תמונות מטיול יום ששי בנחל כסלון

alonaski

New member
תמונות מטיול יום ששי בנחל כסלון

עם קבוצת....................... שוקאטה!!!!
תמונה ראשונה: התארגנות ליציאה. שימו לב על סופר-וומן-ליאן עם הבטן של תחילת חודש תשיעי!!!!! רכבה איתנו את כל העליה לצובה!!! (=מיער הקדושים) את כל הירידות!!! העליה לשואבה והירידה הנחל כרמילה!!!! ולא עיכבה אותנו מעל ל... 3-5 דק' כל פעם!!! לא יאומן!!! ברכיבות מישור - פידלה יותר מהר/חזק ממני וכמעט ולא הצלחתי לעקוף אותה!!!!

alonaski

New member
בנות כנסו-נא!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif

עוד תמונה של ליאן מהפרופיל...
הריון??? חודש תשיעי???? =זה עובר לידה! לא מזיז לה!!!

alonaski

New member
יוצאים לדרך!!! קר... אבל...

כבר אחרי כמה פידולים, מתחממים וברור שהקור לא עומד להפריע לנו!!! יותר מזה - הוא מדרבן לרכב חזק!!!!

alonaski

New member
אין כמו היער אחרי הגשם... ../images/Emo99.gif

במיוחד... היער הזה!!! של שמורת הרי יהודה!!!

alonaski

New member
עצירה בעין לימון!

עין לימון זו נקודה נאה לעצירה! עין לימון הוא הפיצוי של כל העליה!!! כי יורדים אליו משיא הגובה - מפתח קיבוץ צובה!!! בירידה מהירה... (=למי שאוהב!
) המעין כמובן ממוקם בצמוד לערוץ נחל כיסלון!

alonaski

New member
על השביל השחור שמעל הנחל,

הר כרמילה. מתכוננים לירידה של סיום הטיול...

alonaski

New member
סיום הטיול ברכיבה לצד הכביש בשביל

ללא שום משמעות טופוגרפית גדולה ומכובדת...
ועדיין... יפה כמו באורופה!!!!
רוכבים לכיוון הכניסה ליער הקדושים ומשם - לתחנת הדלק בה השארנו את הרכבים.

מאדמאן

New member
אלונה באיזה תוכנה הפנורמה ?

אני שקוע בנושא עד צוואר ומעניין אותי מי מהתוכנות היא הטובה ביותר איך מייצרים את הפאמורמה וכו'.

יורם חן

New member
ירדתם בנחל כרמילה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אולי התכוונת לציר של הר כרמילה, הסימון השחור שחוצה את ערוץ נחל כרמילה, אבל לא בנחל עצמו (סימון ירוק)

gottfried

New member
אלונה אפשר פירוט של המסלול?

אני אישית לא הבנתי מאיפה התחלתם, דרך איפה נסעתם, ואיפה סיימתם... אז אם אפשר לפרט... ואם יש לך ציר גבהים, מפה וכו' זה נחמד... תודה

bez

New member
המסלול נמצא במאמרים

סוד קטן:ליאן היא המנוע האמיתי של ה-שוקטה.נראה אותכם מתבכיינים על משהו ,כאשר אישה בחודש התשיעי עושה את זה בלי לצייץ ובלי לעלות דופק.

alonaski

New member
../images/Emo13.gif תקרא שוב! כתבתי: שאנחנו על

הר כרמילה - מעל הנחל! = נחל כסלון כמובן...

ido al

New member
שאלות לשוקטה

גם אני רכבתי בכסלון ביום ששי, ואפילו ראיתי אתכם מטפסים ביער קדושים כשאני גלשתי מטה, חינני כקיפוד מכוסה בוץ עם אופני זנב קשיח. שלוש שאלות: 1. האם חיוני להכניס את מתקן נשיאת האופניים לתוך הרכב? שמתי לב שהמתקנים הוסרו מרכביכם. 2. האם רכבתם אי-פעם בעלייה על "שביל ישראל" מעין-לימון עד צובה/קריית יערים? אני נשברתי בעלייה זו וסיימתי אותה רגלית. זה אני או העלייה? 3. איך נותרתם נקיים ? רב תודות מראש, נ.ב. - ואם כבר אני שואל: ציר הגלגל הקדמי באופניי נהיה "קשה" כשמהדקים את השחרור המהיר, וכשהשחרור המהיר רפוי - הגלגל לא יציב לחלוטין על צירו. האם לכם מושג כלשהו על טיב הבעייה?

bez

New member
התשובות:

1.לא ,לא חיוני להכניס את המתקן לרכב ,זה עניין של בחירה.שמענו יותר מפעם אחת ,כאן מעל דפי הפורום על מתקנים שנגנבו מרכבים. אצלנו חלק די נכבד מהחברים לא משתמשים במתקן,לכן לא ראית מתקנים. 2.רכבנו את יער הקדושים בעלייה(כחול) ,רכבנו את נחל כיסלון בעלייה. (האדום)לא ביחד. עד כה לא ניסינו את הטיפוס מעין לימון לצובה .אם התחזית לסופ"ש הקרוב נכונה ,אולי ננסה את זה . זה לא שאנחנו פריקים של כיסלון,אלא שגשום ורטוב ואין הרבה ברירות.אלא אם כן יש למישהו הצעה לטיול ביום גשם.(לא יער אשתאול ולא מדבר,אנחנו מוגבלים כרגע). 3.אשלייה אופטית!(למרות שניסינו לעבור חלק מהשלוליות בריחוף) נ.ב אין לי מושג.

למעלה