תמונות מטיול EZriders

Mנטה

New member
עקיבא תמונות מקסימות !

מדיה

New member
כמה מילים טובות על החבריה מ-EZRIDER

הטיול היה ניפלא במיוחד ההסברים של שחר לגבי ההיסטוריה של המקום , על איך חיים ערביי הסביבה , על טחינת קמח כיום באבניי ריחיים, על כפריי ערבים שנינטשו ומעולם לא נידרשו בחזרה ע"י הערבים. בקיצור היסטוריה שלמה בטיול אופניים אחד. דבר שנותן לי רעיונות לשלב טיולי שטח כאלו ביחד עם הסברים של מדריכים על מקומות שונים, היסטוריה, ואפילו לדוגמה : ניתן לרכב לשטחי כרמים לקבל תידרוך מבעל היקב\כרם על סוגי הענבים וייצור היין מהם תוך כדי רכיבה לסוגי כרמים שונים בשטח בהתאם לסוגי הענבים-יין השונים שיש ובסוף לקנח ביקב בטעימות של יינות שונים . אני הייתי בטיול כזה (טיול רגלי) בנפא וואלי בקליפורניה וזה היה נהדר (אומנם עשינו את הטעימות עוד לפני שיצאנו לשטח כך שכבר יצאנו בזיגזג לשטח) אבל טיולים מהסוג הזה מוסיפים נפח עצום לטיול ולחויה בלתי נישכחת והופכים אותם למעניינים. ושלא נישכח את יורם המאסף שאוסף את כולם מאחור ודואג אם מישהוא נישאר אחורה משימה חשובה וחיונית כשכולם רוכבים להנאתם מקדימה. ועקיבא שהיתפאר או היצתער באופניו החדשות דבר שעוד לא הבנתי עד לרגע זה (קשה אומנם להיפרד מאופניים ישנות) עשה עבודה טובה באירגון הצילומים .

Eyal Hershtik

New member
יופי של תמונות ועוד משהו קטנטן.....

גם אני רוצה להגיד כמה מילים טובות על שחר : בתור אחד שמארגן טיולים וכל כך מחפש אחר אנשים טובים אשר נהנים לתת מהידע שלהם ולהוביל מסלולים והכל מאהבה לאופניים הכרתי את שחר .... הבחור פשוט יודע לעשות את זה ...להציע מסלולים....להענות לכל בקשה להדרכה ..... לעשות זאת בכיף ולגרום לכולם להנות . לא אשכח את ההובלה של שחר בכרמל שהפכה להיות לאחד הטיולים המרתקים והזכורים לטובה ולא אשכח את הטיול-בוץ שעשינו בנחל ציפורי שגם הוא היה מקסים ועם כמה זכרונות מעולים. פשוט כיף לטייל עם הבן אדם ולהנות מחברתו . וליורם כל הכבוד על הטיולים המשך כך
אייל

steiff

New member
יאללה - מספיק עם ההספדים

אבל בכל אופן תודה על המילים החמות. העונג כולו שלי ואני מזכיר שוב ש: א. צריך שניים לטנגו. ב. אם לא הייתי נהנה בעצמי הייתי נשאר בבית.

למעלה