תמונות מטקס ההשבעה של התותחנים

רוני61

New member
תודה../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

מרגש אך גם מדאיג מעט..... היום אני יותר חרדה מאתמול שילשום מקווה שזה יעבור. אם כי בהן שלי מסתגל יפה והיה מאוד מחזק לראות אותו בסביבה הטבעית החדשה שלו.

הי רוני, גמני מרגישה כך, יותר חרדה

הם רצו להרגיע עם הסרט אבל אותי הפחידו יותר. עד עכשיו לא ידענו בדיוק מה יעשו ועכשיו יודעים. ניסינו לחפש אתכם אתמול אבל עם כל ההמונים לא יצא. אולי בטקס מסע כומתה. איך נהנתם אתמול ? אנחנו מאד. שיהיה בהצלחה.

רוני61

New member
מיקמיק, כאילו היינו שם המון זמן

אבל בקושי ראינו אותם הזמן המשותף עבר כל כך מהר וכבר היה שש בערב. גם אני שאלתי לגביך אבל אי אפשר היה להספיק, אולי בפעם הבאה.

רוני, נכון, היה מעט זמן עם הילדים

מקווה בפעם הבאה. כל הכבוד להם, הסוללה שלהם זכתה מקום ראשון ביום ספורט ויקבלו צ'ופר, הבן אומר שכנראה יקבלו באחת היציאות חמשוש, הלוואי.

רוני61

New member
נכון, הם זכו מקום ראשון ביום ספורט

(הכל בזכות הדרבוקה שסחבתי מהבית למען המורל
) סתם בצחוק, הבנתי שזו שנה שנייה ברציפות ש"נמר" זוכים. שלי הגיע אתמול הביתה לטקס יום הזכרון (יציאה מיוחדת) הבאתי אותו מהתחנה ברבע לשמונה בערב ישר לטקס העירוני, והיום הוא הדליק את המשואה בטקס של בית הספר. עכשיו אנחנו מסיעים אותו חזרה לבסיס. חבל

רוני, כל הכבוד על הדרבוקה..

אצלינו הבן היה קצת חולה בבסיס בסופ"ש קיבל "גימל" אחד ושני "בתים" ואתמול אחה"צ כבר הרגיש טוב יותר. בגלל שלא הרגיש טוב, עשה שתי פשלות קטנות וכנראה ש"ישלם" עליהם, אני מקווה שלא ביוקר יותר מידי, מצד אחד הוא צריך לקבל עונש ומצד שני עודדנו אותו שלא יקח ללב יותר מידי ואולי גם יתחשבו בזה שהוא ממש לא הרגיש טוב בימים האחרונים, היה עם חום וכאבי גרון, אבל לא נראה לי שהם ממש יתחשבו. מקווה שיהיה בסדר.

גם אנחנו היינו בטקס...

היה מאד מרגש, היה כיף לפגוש את הבן ולהיות איתו, גם הוא מאד התרגש ושמח להיותאיתנו, ממש הרגשנו את זה. הוא כזה שלא מביע רגשות, ומאד השתנה מאז שהוא בצבא, עשה לנו מאד טוב. שימשיכו כך ויצליחו.

גם אני הייתי שם אתמול!!!!!!!!

מאוד התרגשתי........לפי התמונות ישבתי בצד הנגדי......... שמחתי שנסעתי למרות שבכורי לא התרגש ויום קודם ציוו עלי להיות בשמירת הריון והוא ביקש שלא אגיע. היה שווה כל רגע!!!!!!!

למעלה