תמונות מיום שיגרתי בחיי...

skeep

New member
תמונות מיום שיגרתי בחיי...

1. כסטודנט באוניברסיטה, אני נאלץ לחנטרש עבודות לכל מיני מרצים שמשום מה מתעקשים להחכים דווקא מחוכמתי האישית. בצר לי, ישבתי בליל אמש על המדוכה הרלוונטית וחינטרשתי על הדף מהגיגיי. לאחר שחשתי בעייפות קלה, החלטתי לנוח לי על המיטה, לשים את הראש על הכר כמה דקות לפני שאשוב להכות במקלדת. 2. אני פוקח את עיניי ומוצא עצמי מוטל על המיטה עם הנעליים והבגדים, טעם מוזר ולא נעים במיוחד בפי, גלגל"צ ברקע (אוי לבושה) ואורות דלוקים בכל פינה. אני מעיף מבט לשעון, ומסתבר לי כי כבר אחרי חמש בבוקר.תחושת גועל של רק מי שישן לילה עם סוודר ונעליים עטפה אותי.מה אני עושה כאן? איך הגעתי לסיטואציה הזו? 3. החלטתי לתפוס פיקוד על המצב הקשה אליו נקלעתי. הצלחתי להרים את עצמי מהמיטה, להסיר את הסוודר ושאר הבגדים ואת הנעליים. כיבתי את הרדיו. כיביתי את האורות. נכנסתי חזרה למיטה, הפעם בצד הנכון של השמיכה ואיחלתי לעצמי המשך לילה טוב מוצלח. 4. הסלולרי מצלצל. אין לי כוח לענות, אני ממשיך לישון. לאחר זמן קצר, דומה שלא יותר מדקה, צילצול נוסף. תמיד שנאתי את הסלולרי הזה. כוס אמא שלו. מי זה הבן זונה שמצלצל אלי באמצע הלילה? בלית ברירה עניתי. זה היה הבוס שלי. הוא התחיל להגיד כל מיני דברים, מילמלתי משהו חזרה. ואז באה הצעקה: "אתה עוד ישן??!!?" 5. הסטרי קמתי מהמיטה. השעה היתה כבר רבע לעשר, אני צריך להיות בעבודה לפני שלושת רבעי שעה לפחות. מקלחת מהירה, התלבשות, תפוח עץ ולדרך. 6. עשר וחצי ואני בעבודה, נכנס עם חיוך מבוייש ומתנצל למשרד של הבוס. אל תשאל, אני אומר לו, איזו בחורה היתה אצלי אתמול בלילה. חבל לך על הזמן. אהה, חפיף יא סקיפ, העיקר שנהנת... 7. כל היום הייתי עייף ולא מרוכז, מתפלל שהיום הזה כבר יעבור. 8. אני בבית, נח כמה דקות לפני שאני חוזר לחנטרש על מצב החסה בשטחים הכבושים, שם מוסיקה, פותח את קובץ הוורד המתאים, ומתחיל לקשקש שטויות. מחליט לקחת הפסקה קלה ולבדוק מה קורה בפורום בנים בלבד של תפוז. למה שלא אקשקש קצת על מה שהלך איתי ביממה האחרונה? אני מתחיל לחוש בעייפות, אבל אני חייב לחזור ולכתוב את העבודה הזו. נראה לי שאני ילך לשים את הראש כמה דקות על הכר... סקיפ

יניביX

New member
נהניתי ואפילו ..

העלתי חיוך כשקראתי את ההודעה החמודה שלך.. אני במקרה כעברתי פה אחלה יניביX

לירוי25

New member
צ´מע סקיפוש, החיים הם מה שאתה

עושה מהם! אם תכניס את עצמך לתבנית של עבודה-לימודים-עבודה-פורום-לימודים-צ´אט לא תצא מזה בחיים! אני נמצא במצב דומה לשלך אבל מכריח את עצמי לעשות דברים שאולי אני לא הכי אוהב אבל כן ישברו לי קצת את השגרה - מכון כושר למשל.

skeep

New member
לירוי מיי מאן, הסר דאגה מלבך

החיים שלי זה יותר מעבודה, לימודים צ´אט(???). אני "אפילו" נהנה מהם, ירחם השם.

למעלה