תמונות מכנס בסייגון,ויאטנם

eyal reuv

New member
תמונות מכנס בסייגון,ויאטנם

מצורף לינק של תמונות מהכנס.(הלינק נמצא באתר של ניקולס טרי).לא שהייתי שם,סתם נחמד לראות... אודי העלה לא מזמן רעיון לקפל דגם ענק של טריצרטופס מהספר של יושינו-אז הנה הדגם מופיע שם! ממש מרשים. אגב,יש באמת כתבה המתפרסת על 3 עמודים על אוריגמי ועל הכנס בצאלים.יש מספר תמונות ברורות ויפות של דגמים.הדגם של כלב התחש שקיפל הרמן קיבל ייצוג מכובד בעמוד הראשון, והטיגריס שקיפל מתן מופיע בעמוד השלישי. לינק לתמונות

udiwudi

New member
ויאטנם

תמונות מרשימות בהחלט. אולי בכנס הבא או בהזדמנות אחרת אכן נקפל שלד דינוזאור מודולרי גדול גם אצלנו... כל נסיונותיי לעורר התעניינות בנושא בכנס הנוכחי לא ממש הצליחו... (אולי כי היו מעט מדי אנשים?) בכל אופן, זה עדיין נראה לי רעיון מצויין לפעילות חברתית אוריגמיסטית. אודי

eyal reuv

New member
קיפולים גדולים

אני מאוד אוהב לקפל מדי פעם מניירות גדולים.קיפלתי למשל את הדרקון העתיק של סאטושי קאמייה ואת הסלפניר (סוס עם 8 רגליים)שלו מנייר בגודל של 1.60*1.60 מטר ויצא ממש ממש יפה. אני בשמחה הייתי לוקח חלק בקיפול דגם ענק(לאו דווקא הדינוזאור הזה באופן ספיציפי). אם ראית בתמונות את הדגם של קאמיה של עוף החול PHONIEX(בצבע אדום) -זה אחד הדגמים האהובים עלי,ואני ממש רוצה לקפל אותו. יש לי תרשים קפלים של הדגם,אבל להגיע מהתרשים לדגם הסופי זה ממש לא פשוט... אגב,השבוע אני אמור לקבל את הספר של ROMAN DIAZ....אני מחכה בקוצר רוח ! אייל

udiwudi

New member
נייר 1.60X1.60

...איפה משיגים דבר כזה? אישית, לא מצאתי נייר יותר מ-70סמ. אתה מדביק? יש לך מקורות אחרים? אשמח לשמוע... אודי.

eyal reuv

New member
ניירות

בארטא תוכל למצא גליונות של נייר אריזה חום בגודל1.30 *1.60 מטר ואפילו יותר(כפי שציינתי בהודעה למעלה). הנייר מוכיח את עצמו בדגמים מורכבים,ואני מקפל ממנו הרבה מאוד. ניתן גם לצבוע אותו בצבעי אקו-ליין כדי לא להשאר עם הגוון החום . בכל מקרה-הצבע החום מתאים להרבה בעלי חיים(ולשעון הקוקיה כמובן). ממליץ לך מאוד לחפש גם סוגי נייר שונים שם(רובם לא זולים)-יש ניירות שונים עם טקסטורה מיוחדת,מגוון צבעים וסוגים. אייל

למעלה