תמונות ממושית החיפושית- חולון 2010

תמונות ממושית החיפושית- חולון 2010

הופעתי במרכז לתיאטרון בובות בחולון והיה ...ח ל ו ם. כל כך נהנתי להופיע בגדול לאחר שנה [מאז ששברתי את המפרק] ללא הופעות הרגשתי שוב את הצביטה בלב ואהבת הילדים. תודה רבה לאילן סביר על האירוח תודה רבה לליז החיננית על ההקדמה והמחמאה ,ותודה לאירית אבן חן על השירים הנפלאים שדרכם באה ההשראה להצגה....אני אוהבת אותך
ולא אכפת לי שאת מתביישת
לסיכום היה נפלא וחבל שנגמר
להלן רצף תמונות ......צילמה: אירית

ומי באה לעזור למושית לחפש את הנקודות?

ילדה מתוקה שלקחה יוזמה והתקרבה קרוב קרוב והחלה לחפש בין השבילים עיגולים.......

שכחתי עוד תודה לשגית שליט סנדל - על נוכחותך

ועל הדיסק המדהים שקיבלתי . קולך נעים מאוד והשירים נפלאים , בהשתלמות הקרובה שלך לא אפספס אותך, אפשר לומר שיש לי חברה חדשה ......
אני לא מרשה לך להציץ בפורום ולא להגיב ...נו נו נו שבת שלום לך ליובב ולכל המישפוחה.....
מפרגנת דבוש

פ י ו ל ה

New member
דבוש איזה כיף שהתאוששת וחזרת להופיע!!

הבובות המוכרות מהממות (אני אישית חולה על הצב הזה) והתפאורה שעכשיו ראיתי לראשונה מרחוק, מקסימה בפני עצמה. איזה כיף שהיה חלום! כן יירבו ורק בריאות! חג שמח:)

איזה יופי!!!

לא ידעתי שאת מופיעה בחולון... בפעם הבאה אני אבוא לראות אותך אבל אני בטוחה שהיה מהמם!!! הבובות חמודות מאוד והתפאורה מדליקה!

תודה, גם אני לא ידעתי שאופיע../images/Emo13.gif

בדקה ה99 קיבלתי הזמנה מאילן ובדקה ה99.9 שלחתי לו תמונה ממושית שנמכרה ואת כל הבובות הכנתי שוב כולל תפאורה . בפירסום למושית גוף בצבע שחור ומושית החדשה קיבלה ממני "טוויסט " וורוד משולב בשחור. מזל שהופעתי איתה המון פעמים ואת כל המעברים אני זוכרת היטב כך שנדרשו רק שתי חזרות לרענון ולהכרת הבובות החדשות, כולל בובו הצב שהפעם הכנתי אותו עם פה נפתח [בובת כפפה ולא מקל כמו ביום הולדת לדובי דודו...] הייתי עסוקה בהכנות ששכחתי לפרסם את הופעתי אך יש לי הפתעה חדשה...... באוגוסט חפשו אותי בלפלנד....עברתי את המיונים של מלכת המדבר
חג שמח לכם ולכל עם ישראל דבוש

גליתוי

New member
לפלנד../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif

דבי את באמת לא מפסיקה להפתיע! ובקשר להצגה את ממש מחלת בובות מדבקת! זה ממש עושה חשק, סיפור ההופעה שלך! בשבילי בכל אופן זה שיעור לחיים, אחרי הפציעה וחיסול התיאטרון. כל כך מהר חזרת לעצמך ועכשיו מלכת המדבר בלפלנד יוצאת לדרך....

וואוו!

איזה בובות מקסימות! כל כך משמח לשמוע על ההצלחה, כן ירבו, ובשורות טובות תמיד, ליאורה

דביל'ה - אותי זה לא מפתיע...

כתמיד הבמה והתפאורות שלך ציבעוניות וססגוניות הבובות כ"כ מתוקות ומתאימות לקהל היעד כך שאני בטוח שהם נכבשו מהן, מהתפאורות, מההצגה ובעיקר ממך!!!!!!! ואני בטוח שגם כישרונה של אירית אבן חן ( דודתי המה זה פולנייה...היא תבין ) ככותבת ומלחינה הוסיף להצלחה ולחגיגה כייף לראות שירשור כזה עם תמונות והסברים - מזמן לא היה לנו כזה שירשור בפורום שמח לשמוע שהגיעו התוצאות הסופיות ברור לי שגם שם תהיי הרוח החייה ( כמו בכל מקום ) וכמו שכבר אמרתי לך, אני לא זקוק לשום תחרות כדי להכתיר אותך כמלכה, כבר עשיתי זאת בעבר והרבה לפניהם ( הוכחות ניתן למצוא בין דפי הפורום והארכיון שלו ) אוהב המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון חג שמח לך, לאיצ'קו ולכל הילדודס, הגדולים והקטנים

יהההה איזה יופי../images/Emo99.gif

ההצגה היתה מקסימה (ראיתי ארבע פעמים). כל הכרטיסים נמכרו מראש, מה שאומר הרבה על השם שלך דבי
הילדים היו מרותקים, בובת הפרפר משגעת, ילדה אחת ביקשה לקחת אותה במתנה הביתה
וכשבובו הצב יצא עם הנקודות על העיניים, כולם התפוצצו מצחוק
גם הילדים וגם ההורים. הרעיון לבקש מאחד הילדים להסיר את הנקודות היה כל כך מתוק
אה ועוד דבר, למרות שראיתי את ההצגה ארבע פעמים, בכל פעם היו בה שינויים. דבי אף פעם לא משעממת
נשיקות י'מוכשרת אחת

לא להגזים...הכרטיסים נמכרו כי...נמכרו../images/Emo13.gif

יווווווווווווווווו גרמתם לי להסמיק ..תתביישו לכם לא מספיק גליי החום אני צריכה להוסיף עוד.... חן חן למחמאות אני נמסהההההה
תודה גדולה לאילן על.........................הכל. דרך אגב מה קרה כולכם גולשים....מה נגמרו המסיבות??? יאללה לפזר את ההפגנה

הלו, הלו לא להמעיט בערכך הא?! ../images/Emo46.gif

ענווה וצניעות הם דברים יפים אבל חובה לדעת לקבל בתודה מחמאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרת העולם שומע, נעלב ולא מזמן לנו עוד הזדמנויות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז כשמגיע - מגיע תגידי תודה רבה, תסמיקי ב
ותשתקי אני כבר אמרתי שאני אוהב אותך

אההה ועוד דבר חשוב מאוד

עד שכמה אנשים התעוררו לאחר תקופה של יובש ושיממון בפורום את שואלת אותם מה כולכם גולשים??????????????????? ואח"כ עוד מפזרת את ההפגנה??????????????????????????????????????????????????????????????????????? חבר'ה, במקרה הספציפי הזה ממש אבל ממשששששששש לא מומלץ להקשיב לדבי ולהמשיך לגלוש ולכתוב בפורום לפני שהוא יתייבש ואתם יודעים מה קורה למה שמתייבש... חג שמחחחחחחחחחחחחחח

למעלה