- תמונות ממעגל הפרידה -
זהו זה חברים וחברות, יקרים ויקרות, על רקע התמונות הללו אני נפרד מכם לשלום בחיבוקים, נשיקות, אצבעות... (תבחרו אתם כל אחד מה עושה לו את זה יותר) סומך עליכם שתמשיכו את החזון של קשמר ז"ל גם כשלא אהיה פה, כי חבל שאני אשלח מרגלים מהשיכון כל חמישי לקניון הזהב
ובחייאת, בלי פלאיירים שנעשו ב"צייר" :-| (נתפסת אריאל) אני רוצה להודות לכל מי שהגיע וגם מי שלא הגיע ועדיין טרח להראות תמיכה - מעריך, אוהב ומחבק כל אחד ואחת מכם\ן. וכמובן גם תודה ענקית ללוקץ' המלך, שיצא קינג אחולמניוק
בהחלט אחד האמנים שאני יותר אוהב ומעריך בהיפהופ הישראלי... ולא רק בגלל המוזיקה שלו. הבנאדם באמת "חי את החלום"
תודה מיוחדת למעגליסטים הקבועים שהופכים את החלום למציאות וממשיכים את המסורת כבר 3 שנים - דיר בלק אתם לא נותנים בראש בזמן שאני לא כאן, הא? הופעות לפנים ושיט
מי שקרוב אליי יודע שלא משנה איפה אני אהיה - הוא תמיד יהיה בראש שלי, כחלק בלתי נפרד מהחוויות שאני עובר. אוהב אתכם ואתגעגע לכולכם |חיבוקיעדה| נתראה בקרוב יא ערסים~! cYa'll .
זהו זה חברים וחברות, יקרים ויקרות, על רקע התמונות הללו אני נפרד מכם לשלום בחיבוקים, נשיקות, אצבעות... (תבחרו אתם כל אחד מה עושה לו את זה יותר) סומך עליכם שתמשיכו את החזון של קשמר ז"ל גם כשלא אהיה פה, כי חבל שאני אשלח מרגלים מהשיכון כל חמישי לקניון הזהב