תמונות ממפגשי המעריצים

אור2221

New member
תמונות ממפגשי המעריצים

אין לי מושג איפה שאר הסריקות, אני צריכה לבדוק עוד פעם, אבל זה מה שיש לי.

אור2221

New member
אני זוכה בטריוויה

של מפגש המעריצים (חוץ מתמונות יש לי די אמנזיה מכל המאורע, זה היה כ"כ סוריאליסטי)

חשפת את עצמך בפומבי

ונגלנו ליופיך
גמני רוצה נשיקה מראאאאאול

אור2221

New member
זה בסדר

אני בונה על זה שאף אחד שמכיר אותי לא כאן, ואלה שכן כאן - אוהבים את הסדרה מספיק כדי לא לקחת קשה את האובססיות שלי.

../images/Emo25.gifלמי עוד נשקת?../images/Emo25.gif

איזה יופי התמונות האלו!!! ממש כל הכבוד לך!!! כשנשקת לראול החמוד והצנום ידעת מי הוא?

אור2221

New member
וודאי

גם ראיתי פרקים איתו וכו', חברות שלי שלחו לי. עכשיו אני לא מאמינה שעשיתי את זה (כבר עברו 3.5 שנים) הסייבר פרינדס שלי רצו לעצבן מישהו (כן, דגש על מישהו) שממש אוהב את דיויד לגו, (וממש לא אוהב אותי, בחור שכל הזמן הייתי מתנצחת איתו באיזה פורום אמריקאי) אז רצינו לעצבן אותו עם התמונה, אבל אני לא הייתי בתחבולה, ופתאום אחת הבנות שהיתה איתי שואלת את דיוויד אם מפריע לו שאני אתן לו נשיקה כדי לעצבן a friend, (כמובן, היא לא אמרה male friend) אני בהיתי בחברה שלי בשוק, אבל בסוף הוא הסכים... מסכן, הוא בטח היה נבוך נורא, זה היה מפגש המעריצים הראשון שלו, ואני חושבת שהייתי המעריצה הראשונה שנתנה לו נשיקה על הלחי :) רצו קטעים :) אור.

אור2221

New member
ממי

הוא בלי ספק השחקן הנחמד ביותר שפגשתי, אין לי ולו מילה רעה אחת להגיד עליו, הוא מקדיש זמן לדבר עם כל אדם ואדם, היתה שם איזו אישה בת 90, שהגיעה לדבר איתו על קביים, והוא קם לקראתה, הכניס אותה לראש התור, דיבר איתה, נתן לה חיבוק. הוא נשמה, דיברנו קצת על ישראל, קצת על התוכנית, הוא עשה חיקויים מצחיקים של ויקטור. אני מאוד אוהבת אותו, הוא יוצא דופן במונחים של שחקנים. אור.

אני שמחה לשמוע...../images/Emo9.gif

אז מסתבר שגם בחיים הוא יפה נפש... ומה עם מאקוש? דיברת איתה? גם היא כזאת מצוברחת קטנה וחמודה כמו שהיא בסידרה?...

אור2221

New member
לא

למען האמת, הדור הבוגר עניין אותי הרבה יותר, דיברתי עם בריטני (השניה, זה היה ממש אחרי שהיא הצטרפה). חוץ מזה, זה די מביך לבוא כמעריצה לחבורת אנשים שהם בגיל שלך, במיוחד שהם לא ממש מתורגלים בקטע של להיות שחקנים והמעריצים, רואים שלפעמים הם חושבים "למה האנשים האלו מבקשים ממני חתימה" - זה מרגיש ילדותי, זה קצת פחות מביך כשמדובר בשחקנים שמבוגרים ממני, שעושים את זה כבר הרבה שנים ומבינים את הקטע. אז ניגשתי לפיטר, לדון, לקריסטיאן, לגיני קופר ולאלכס (דיאן) - אני אוהבת את הדמויות שלהם הרבה יותר מאשר את הדמויות של הצעירים. (הם יותר מעניינים, אפילו אם אני לא משתגעת על הדמות, כמו במקרה של בראד/דון - והוא יהודי, אז סלחתי :) חוץ מזה, חצי ממפגש המעריצים הראשון ביליתי בבאסה מוחלטת כשהבנתי שמלודי נעלמה בזמן ששיחקתי את הטריוויה, פיציתי על זה שפגשתי אותה במפגש המעריצים השני אבל בראשון פשוט הייתי מבואסת, כי אותה הכי רציתי לראות וזו היתה הפתעה שהיא עזבה באמצע. הדבר היחיד שפיצה (קצת) היתה ההשתתפות בטריוויה, כי זו היתה חוויה לא נורמלית. אבל לעומת זאת, היה קטע טוב שחיכיתי בתור לשירותים ופתאום אלכס דונלי (דיאן) יצאה מהתא שחיכיתי לו, כנראה לחץ לה, והיא לא הלכה לשירותים של הכוכבים, שהיו מרוחקים יותר, אלא לשירותים של המעריצים.

חלום חיי... להפתיע בשירותים את...

אחד מכוכבי צח"מ... לא אכפת לי את מי, אפילו את מרי או קארל... לא אבל עכשיו ברצינות, להפתיע את דיאן בשירותים?! איזה כיף!!! למרות שהייתי יותר שמחה להפתיע את בילי או בראד או ויקטור או מלקולם... טוב ... טוב.. קלטתם את העניין...

אור2221

New member
כן, רק שבשביל זה

הייתי צריכה לפלוש לשירותי הגברים, ובלי להשמיץ אף אחד מהנוכחים הגברים המעולים שלנו, הגברים האמריקאים שמגיעים למפגשי המעריצים של צח"מ הם on the weird side, היה אחד עם שיער ירוק ומשקפים מוזרות שפשוט הבהיל את שרון קייס (שרון), אם הייתם רואים את המבט שהיא תקעה בו. אה, והתבדחויות על חשבון אריק (שלא הופיע למפגש הראשון) - דון (בראד) פתח את ארוחת הבוקר (החלק הראשון של המפגש) ב: is anyone sorry that Eric Braeden isn't here, I know I'm not והיו בכלל קטעים חביבים, כמו ששאלו את השחקן שמשחק את מיגל על משפחת ניומן, והוא טען שכולם מטורפים והוא היחיד ששפוי ואז מלודי ככה יורדת מהשורה האחרונה כדי ככה לשחק נעיצת מבט זועמת. או את שמאר (מלקולם) וטוניה (אוליביה) רבים מי מתעקש להכניס לשון בזמן סצינות האהבה שלהם (זה דווקא ממפגש שלא הייתי בו, מ98, אבל יש לי הקלטה) ומאותו מפגש, היה רגע ששאלו (יש חלק של שאלות ותשובות) את טריסה (נינה) מה נינה תחפש בגבר הבא שלה (אחרי ריאן) והיא עונה "מישהו גבוה יותר", עכשיו כל האולם (1000 איש לפחות) וכל הכוכבים נשפכים על הרצפה מצחוק, אבל סקוט ריבס (ריאן) בדיוק מתלחשש עם מלודי, אז שניהם מפספסים את השאלה והתשובה, ואפשר לראות את שניהם רוכנים קדימה כדי להתעדכן מג'ס וולטון אני חושבת) (ג'יל) מה בדיוק נאמר, ואי אפשר לשמוע מה היא אומרת להם, אבל מלודי ככה פוערת את הפה בהבעת שוק מבודרת, ומסתכלת על סקוט, ומלטפת לו את הראש ככה יעני לניחומים. ואז הוא נעמד להגיב, ועולה על הכיסא!, ואז מלודי ככה מנענעת את הראש בהבעה של "זה לא מספיק) ומוציאה את הסנדל מהרגל (נעלי עקב של 10 ס"מ לפחות) ונותנת לו. כולם פשוט נשכבו על הריצפה מצחוק. או את קייט לינדר מתנהגת כמו אסתר בכוונה. אה, ומהמפגש הראשון - הכמעט התנגשות החזיתית שלי באיילין דייוידסון (נשבעת שזה לא היה בכוונה) הסתובבתי והיא פשוט צצה לי משום מקום וכמעט נתקלתי בה. היו במפגש הראשון קטעים נורא חמודים שבהם אתם רואים את האינטראקציה בין הכוכבים עצמם/בין אנשי הצוות של הסדרה. לדוגמא, במפגש הראשון היה איזה קטע שראיתי את מלודי ובעלה מתנשקים באיזו פינה (איזה חמודים) וגם היה אפשר לראות מי מתיישב ליד מי (חברויות בין השחקנים עצמם וכאלה). והיה איזה קטע, שבו הכוכבים היו בחדר צדדי להצטלם לתמונה לפני התחלת המפגש (אני הצצתי מעבר לכתפו של השומר) וכולם כבר היו מוכנים להצטלם, ורק מלודי עוד עומדת מול המראה מסדרת את השיער, ופתאום הת'ר טום (ויקטוריה) רצה אליה, תופסת אותה ביד וגוררת אותה לתמונה בעוד שהן צוחקות - גם היה מגניב לראות. או את קאסי וניית מדברים בינהם (חמודים). אני צריכה למצוא את התמונה שלי מחובקת עם מלקולם!! הוא נתן לי חיבוק כ"כ חזק. ואני עוד צריכה לסרוק את התמונות שלי עם מלודי מהמפגש השני ועם אריק (מעכשיו).

יפה לך...../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אז מי חבר של מי
ומי הכי יפה גם במציאות...
פשוט לא נגמרות לי השאלות... זה מדהים...

אור2221

New member
תאמת אני

כבר לא כ"כ זוכרת את הסדר ישיבה עכשיו, אבל היתה חלוקה של "ילדים" ו"מבוגרים" אני זוכרת שפיטר ישב ליד מלודי, ודון ישב לידו, ואילין ליד דון (הם יצאו פעם אתם יודעים...) והת'ר וטריסה (נינה) ישבו כל אחת מהצד השני של סקוט ריבס. לא היו הפתעות גדולות. לורי לי ישבה עם ההורים שלה :) כולם יפים במציאות, אני לא צוחקת, לא ראיתי מישהו שהייתי מופתעת לראות אותו, הם כולם יותר רזים גם, משמעותית. איילין למשל - רק עור ועצמות. הם גם גבוהים יותר ממה שנראה ממבט ראשון.

Dawn12

New member
וואו! ../images/Emo45.gif

איזה יופי כל התמונות ואני בטוח שכולנו נשמח לשמוע עוד חוויות! יש סיכוי שיצא לך לפגוש את מישל האלילה?

אור2221

New member
כן, ואני גם

אשים את התמונה ברגע שיצא לי להפעיל מחדש את הסורק שלי. היא מאוד מזכירה את פיליס - בצורה היותר שפויה שלה כפי שהיא מופיעה בפרקים האמריקאים, בחורה סוערת, יפה, חתיכה, חביבה למעריצים. לא נכנסתי איתה לשיחות עמוקות, הצטלמתי וכו', אמרתי לה שאני נהנית מפיליס, אבל רוצה לראות אותה נוקמת בג'ק (לא אכנס ללמה מחשש לספוילרים). אני מדי פעם אטפטף סיפורים פיקנטים אלו או אחרים, יש דברים שפשוט נוגעים לדמויות שעדיין לא פגשנו כאן, ואני לא חושבת שהם יעניינו את כולם. בגדים יוצאי דופן - טוב, רוב האנשים מתלבשים כמו הדמויות שלהם, חוץ מג'ס (גי'ל) שמתלבשת יותר נורמלי וגיני קופר (קיי) שהולכת עם פחות יהלומים :) מלודי במפגש הראשון היתה לבושה בחליפה ירוקה זוהרת, חצאית וחלק עליון, בנוסף לפלטפורמות ירוקות זוהרות, בקטע "ניקי" קלאסי. במפגש השני היא היתה לבושה בשמלה קטנה ומנומרת, ונראתה נפלא, היא גם רזתה המון ונראתה פשוט פיצית. אה, אבל יש לי דווקא סיפור חביב על דיוויד שארק, השחקן ששיחק את לארי וורטון, שהפך לדמות חביבה ואהודה (זה הבחור שהרביץ לניקולס בכלא!) בכל אופן, במפגש מעריצים האחרון ראינו אותו אוכל בלובי עם איזו מעריצה מהמפגש, נתקלנו (אני וחברותי) בכל רחבי LA באותו היום, ואז ראינו אותם עולים במעלית המלון... הממממ.... תחשבו איזה סיפור גדול, להכנס למיטה עם שחקן מצח"מ למעריצה, ברצינות עכשיו, הדברים האלו בדר"כ *לא* קורים!

Charmed24

New member
פיליס גדולה מהחיים ../images/Emo45.gif

זוכרים שהיא עקבה אחרי כריס ופול לירח דבש, ועשתה להם המון צרות זה היה פשוט קורע מצחוק נורא נהנתי מהפרקים ההם היא השאירה לכריס תמנון
ענק במיטה
זו הייתה מישל או סנדרה אז? נראה לי שזה כבר היה בתקופה של סנדרה, לא?

למעלה