כן, רק שבשביל זה
הייתי צריכה לפלוש לשירותי הגברים, ובלי להשמיץ אף אחד מהנוכחים הגברים המעולים שלנו, הגברים האמריקאים שמגיעים למפגשי המעריצים של צח"מ הם on the weird side, היה אחד עם שיער ירוק ומשקפים מוזרות שפשוט הבהיל את שרון קייס (שרון), אם הייתם רואים את המבט שהיא תקעה בו. אה, והתבדחויות על חשבון אריק (שלא הופיע למפגש הראשון) - דון (בראד) פתח את ארוחת הבוקר (החלק הראשון של המפגש) ב: is anyone sorry that Eric Braeden isn't here, I know I'm not והיו בכלל קטעים חביבים, כמו ששאלו את השחקן שמשחק את מיגל על משפחת ניומן, והוא טען שכולם מטורפים והוא היחיד ששפוי ואז מלודי ככה יורדת מהשורה האחרונה כדי ככה לשחק נעיצת מבט זועמת. או את שמאר (מלקולם) וטוניה (אוליביה) רבים מי מתעקש להכניס לשון בזמן סצינות האהבה שלהם (זה דווקא ממפגש שלא הייתי בו, מ98, אבל יש לי הקלטה) ומאותו מפגש, היה רגע ששאלו (יש חלק של שאלות ותשובות) את טריסה (נינה) מה נינה תחפש בגבר הבא שלה (אחרי ריאן) והיא עונה "מישהו גבוה יותר", עכשיו כל האולם (1000 איש לפחות) וכל הכוכבים נשפכים על הרצפה מצחוק, אבל סקוט ריבס (ריאן) בדיוק מתלחשש עם מלודי, אז שניהם מפספסים את השאלה והתשובה, ואפשר לראות את שניהם רוכנים קדימה כדי להתעדכן מג'ס וולטון אני חושבת) (ג'יל) מה בדיוק נאמר, ואי אפשר לשמוע מה היא אומרת להם, אבל מלודי ככה פוערת את הפה בהבעת שוק מבודרת, ומסתכלת על סקוט, ומלטפת לו את הראש ככה יעני לניחומים. ואז הוא נעמד להגיב, ועולה על הכיסא!, ואז מלודי ככה מנענעת את הראש בהבעה של "זה לא מספיק) ומוציאה את הסנדל מהרגל (נעלי עקב של 10 ס"מ לפחות) ונותנת לו. כולם פשוט נשכבו על הריצפה מצחוק. או את קייט לינדר מתנהגת כמו אסתר בכוונה. אה, ומהמפגש הראשון - הכמעט התנגשות החזיתית שלי באיילין דייוידסון (נשבעת שזה לא היה בכוונה) הסתובבתי והיא פשוט צצה לי משום מקום וכמעט נתקלתי בה. היו במפגש הראשון קטעים נורא חמודים שבהם אתם רואים את האינטראקציה בין הכוכבים עצמם/בין אנשי הצוות של הסדרה. לדוגמא, במפגש הראשון היה איזה קטע שראיתי את מלודי ובעלה מתנשקים באיזו פינה (איזה חמודים) וגם היה אפשר לראות מי מתיישב ליד מי (חברויות בין השחקנים עצמם וכאלה). והיה איזה קטע, שבו הכוכבים היו בחדר צדדי להצטלם לתמונה לפני התחלת המפגש (אני הצצתי מעבר לכתפו של השומר) וכולם כבר היו מוכנים להצטלם, ורק מלודי עוד עומדת מול המראה מסדרת את השיער, ופתאום הת'ר טום (ויקטוריה) רצה אליה, תופסת אותה ביד וגוררת אותה לתמונה בעוד שהן צוחקות - גם היה מגניב לראות. או את קאסי וניית מדברים בינהם (חמודים). אני צריכה למצוא את התמונה שלי מחובקת עם מלקולם!! הוא נתן לי חיבוק כ"כ חזק. ואני עוד צריכה לסרוק את התמונות שלי עם מלודי מהמפגש השני ועם אריק (מעכשיו).