אני אסתכן בלהיות לא פוליטקלי קורקט ואומר את ממש לא נראית סבתא? את רצינית שהיא הנכדה שלך? בת כמה את? ושנית באיזו מהתמונות מופיעה הבת שלך (חח אני קצת מתקשה בנוגע לשמות לוקח לי שנים ללמוד את השמות של כולם,ועוד להתאים לפרצופים זו בכלל קטסטרופה)
ליאור בת 8, האח שלה, עמית בן 5. שלי מופיעה עם ליאור בתמונה הראשונה בסדרת התמונות ששלחתי אתמול ולבסוף אני בת 56 , סבתא גאה מאד והנכדים שלי הם החמצן. סיפור ההערצה שלי לדיויד ברוזה הוא "עתיק יומין". ותודה על המחמאות
לדיויד ברוזה. כל הכבוד. דבר דומה קרה אצלנו עם שלמה ארצי. המשיכי להעביר הלאה את האהבה. זה מצוין שגם ילדים ילמדו לאהוב שירים איכותים וזמרים ומבצעים איכותים ואין בעד מה. כל מחמאה מגיעה לך. חחח את נראית צעירה והיתי בטוחה שליאור בת ה 8 (בתמונה בורוד) היא הבת שלך. האמת את סבתא צעירה (ומגניבה שהולכת להופעות של דיויד ברוזה במצדה עד אור הבוקר) נ.ב - הבת שלך דומה לך שתי טיפות מים ולכן לא שמתי לב בכלל כשחלפתי על פני התמונות שזו לא אותה אישה אלא פשוט חשבתי שהרכבת משקפים בתמונה (לא התמקדתי מספיק או אולי נחתה זיקנה פתאום... איזה יום היום ) שלמה ארצי - גן העדן של ילדות