תמונות מנסיך צפרדע

תיקון קטן: " הנסיכה והצפרדע "

למרות שבהחלט יש גירסאות סיפרותיות שנקראות גם כך ואפילו היתה בעבר הצגה מופלאה בשם זה שהעלה ידידנו אילן סביר אבל סתם לשם הסדר תודה על הקליפ ועל הכל

kecem5

New member
לדודי ברכות

היי דודי ברכות לרגל ההצגה החדשה . שתניב המון הצגות, שפע ופרנסה טובה ואם דבי הכינה עם האנרגיות הטובות שלה אני בטוחה שיהיה.

גליתוי

New member
ואוווווווווווווווווווו!../images/Emo207.gif

איזה יופי! מרתק! צפיתי בסרטון כבר שלוש פעמים על הבוקר איזה ת ע נ ו ג..... הבובות יפהפיות והצפרדע מאוד דומה לסקיצה... בקרוב אצלי! (אני רק בשלב הסקיצות.) דבי יש פה המון מה ללמוד וכרגיל בנדיבותך הרבה לא חסכת מאיתנו דבר! דודי, בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה! ו...חסר לך שלא תצליח עם כאלו בובות!

יש לי תלונה

הייתי רוצה לראות את כל האוצר הזה מקרוב יותר. וואו נפל לי הפה. הצפרדע כובש בטירוף המלך גמר אותי הדמויות התיאטרליות כלבבי אני נמסה מרגישים . . . . דבי כבוד גדול. קסם

אהבתי ../images/Emo47.gif ../images/Emo105.gif

אהבתי במיוחד את התלבושות של הבובות - בהחלט נותן רושם של בגדים עשירים כיאה לסיפורי אגדות - זה שנראה כמו סנטה קלאוס קטן זה גמד או המלך? אהבתי את הגלימה שלו. גם הבד של השמלות של הבובות מרשים ביותר. בהחלט הכל נראה מושקע ביותר !!! שיהיה בהצלחה!

יעל0403

New member
מממממדדדדדהים

בובות מדהימות אני בדיוק בלימודים עובדת על הסיפור הזה בשביל שעת סיפור ואתמול התחלתי להכין את הצפרדע ו והוא ממממש "דומה" לשלך. פשוט צפרדע מדהימה מיוחדת ממש כמו בסרטוט הסרטוט פשוט קיבל נשיקה והתנפח לו והפך לצפרדע אמיתית הנסיכה יפיפיהו עדינה . המלך הוא פשוט מלך והבגדים מלכותיייים בקיצור מדדדדדדדדהים

תודה תודה לכל המחמיאים......אני מודה שהיה לי

מאוד קשה להפרד מהבובות אבל עשיתי זאת כמו גדולה
אשמח לעזור לכל מי שיש שאלה.

kecem5

New member
הסרטון של דבי

היי דבי 5 פעמים צפיתי בסרטון פשוט מאלף, מקסים, מתוק ,כל הכבוד לך. אישה מוכשרת ומתוקה אני אוהבת אותך. אירמה אטל גננת מפורום גננות. דבי צפיתי גם בסרטון של ההצגה האפרוח מתוק ומשגע. היי דבי הייתי רוצה לדעת מה מחיר בובות כאלו אולי אזמין לי גם. אני צריכה שתלמדי אותי איך לעבוד איתן,כי הבובות שלי הן שונות הן בובות עם פתח בראש שאני משחילה יד פנימה. או בגוף.

kecem5

New member
לדבי תודה קיבלתי את תשובתך

היי דבי תודה רבה קיבלתי את תשובתך,אחשוב מה אני רוצה ואולי בעתיד עוד נפגש

מה עוד אפשר להגיד?../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif

שלא נאמר!??!!?? הלל ושבח ליוצרת ולמפעיל וגם הסרטון מקסים! תלמדי אותי גם להעלות סרטונים...
אולי כשנעמי תבוא לגור אצלכם בחופש הגדול.....

קרנובה

New member
דבי כוכב עליון!

ראיתי את הקליפ, ותהליך הבניה והעבודה היה נראה לי מסובך לפחות כמו ניתוח לב פתוח! מזל שאלוהים חנן אותי בכשרונות אחרים,טפוטפו, כי מה שאת עושה ומה שעושה עומרי זה לרציניים בלבד..יישרכוח דבינקה,עבודה מעוררת השראה והתפעלות..ולדודי אני בטוחה שתיתענג לעורר לחיים את הצפרדע ואת הנסיכה,שיהיה ברוכס והצלוחס!! היכונו היכונו בקרוב תוכלו לראות את הפרויקט הטעים שעומרי מכין עבורי!!ססססבלנות(לא קונים בשום חנות)

גם אני מוחה.

התמונות נעלמות מהר מדי, דודי אתה יכול להעלות קצת תמונות ? דבי העבודה מיוחדת הצלחת לחדש לי, תודה רבה על ההשקעה.

אני מודה, מודה, מודה ושוב מודה לכולכם

על הפירגון, העידוד והתמיכה הנדירים שאני זוכה מכם
את המחמאות אני מעביר בכבוד ובגאווה גדולה לדבי - הידיים והמוח מאחורי הבובות, התפאורה והקליפ או כמו שאומרים: ה
לדבורה ה
לכל המוחים - הלילה או מחר אעלה לכם תמונות גדולות יותר ואשתף בחוויות מהתהליך ומההצגות. שלכם תמיד: דוד

feyoula

New member
דודקה ודבוש

קצת נעלמתי, היה שבוע מ ט ו ר ף! ולא הספקתי לומר לכם גם כמה העבודה נפלאה ולהתלהב מכל הלב! אה חרוז? אז ראיתי את הקליפ וממש ממש מקסים!!! באמת התלהבתי ושמחתי שיצא לכם ככה יפה ומהמהם ומקצועי. למרות שאני לא חושבת שאתם מסוגלים אחרת..!
חמוטל

חמוטללללל הנה את, איזה כייף ../images/Emo24.gif

תארתי לעצמי שאת עסוקה בטירוף... תודה על המסר ששלחת כשחליתי, הייתי במצב כ"כ לא טוב שאפילו לא הצלחתי להודות לך ואז הייתי שקוע בעניין ההצגה. משמח, מרגש ומחמם את הלב שכך את חושבת על העבודה המופלאה שעשתה עבורי דובה וידעה לקלוע בול לכל מה שדימיינתי ורציתי מלכתחילה, מאחר והיו בקשות לתמונות גדולות יותר אעלה בקרוב ואז תוכלי לראות טוב יותר עד כמה היא חשבה, עמלה והשקיע בכל פרט כשתתפני תרימי לי טל' וננסה לראות איך מקדמים את הפרוייקט שהתחלנו לגלגל
תשתדלי לא להעלם להרבה זמן- את חסרה לנו

למעלה