תמונות מסוף השבוע ועדכון ביקורת

פרלמנים

New member
תמונות מסוף השבוע ועדכון ביקורת../images/Emo41.gif

הי כולם
חזרנו מסופ"ש אצל ההורים-נחנו, אכלנו, טיילנו ובילינו-היה נהדר! מצרפת תמונה של דניאל בפארק רעננה, נהנה מהמתקנים ומשתולל... הביקורת בשניידר הבוקר היתה טובה. דר' וייגל אמר שהתיקון מצויין, הגמישות של הגיד מגיעה ל 20 מעלות והוא מאוד מרוצה. לגבי "רגלי 0" שיש לדניאל מאז הלידה, דר' וייגל ממשיך לעקוב ולדבריו זו תופעה נורמלית שחולפת עם הזמן, בכל מקרה נמשיך לעקוב
ביקורת עוד 3 חודשים
איזה כיף! חשוב מאוד-לגבי צורת הבננה שנוצרת אצל דניאל בזמן עמידה-דר' וייגל הסביר לנו שזו תופעה המוכרת בשם "בוהן מחפשת"-בחודשי העמידה הראשונים (ואף יותר) הבוהן נוטה פנימה כדי לחפש יציבות לכף הרגל...זה לא מעיד על חזרה של ק"פ ואמור לחלוף מעצמו! בשורות טובות ורק בריאות
ג'סיקה

באלי23

New member
איזה פשושון../images/Emo211.gif

ג'סיקה, איזה מקסים הגברבר שלך... מתוק קטן.

אנגלה3

New member
היי ג'סיקה ../images/Emo6.gif

אחחחחחחחחחחחחחחחח, איזה נחת לקרוא בשורות שכאלה (לא שהיה לי לרגע ספק
). והתמונות
כל פעם מחדש...
. אולי בפעם הבאה שתגיעו למרכז נוכל סופסופ להפגש????? אם נתארגן 3 חודשים מראש - לדעתך זה יצליח???
ות ו
ים שבוע מקסים אנג'לה

נהדר! ושאלה

הבוהן "מושכת" פנימה לכיוון הרגל השניה או לכיוון שאר האבצעות? אצל אושרי זה לכיוון הרגל השניה. (לאושרי רגלי X (-: )

סבתא53

New member
איזה יופי גסיקה

שהבדיקה היתה בסדר שנשמע רק בשורות טובות בי סבתא

פרלמנים

New member
הי עידית, בוקר טוב../images/Emo42.gif

הבוהן מושכת לכיוון הרגל השנייה (צורת בננה). מה זה רגלי X ? ג'סיקה

יופי, תודה רבה!!

רגלי X זה הפוך מרגלי O. כלומר ברכיים קרובות וכפות רגליים רחוקות אחת מהשניה. מאוד מאוד שימח אותי לקרא על הבוהנות.

איזה פאזל הק"פ הזה.

תביני שראינו 3 רופאים ואף אחד לא אמר כלום על הבהונות שהטרידו אותי! אפילו לא הביע השערה. ותודה שכתבת מסר לכולם לגבי הניתוח, אני מרגישה שאנחנו בפורום די באפלה בתחום הזה וזה ממש לרעת כולם.

פרלמנים

New member
עידית הי../images/Emo39.gif;

הסיבה שאנחנו קצת באפלה לגבי הניתוח נובעת בעיקר מהסיבה שזה ניתוח שעושים בגיל קצת מאוחר יותר (כמו שאת רואה אצל רושיק, גוגון, אורית ואצלך) ואין לאף אחד ממש ניסיון בזה עדיין... אני חושבת אולי לפנות לדר' וייגל או לאחד הרופאים שנוח לבקש מהם ושיכתבו לנו קצת מידע "רשמי" לגבי ה"לפני", לגבי הניתוח עצמו וה"אחרי"... ולהכניס את זה לשאלות הנפוצות. לצערי, יש לי הרגשה שעוד יהיו שאלות כאלה בעתיד
ג'סיקה

אנגלה3

New member
במייל ששלחתי לך - תשובות מד"ר פנסקי - יש

קצת הסבר על הניתוח המדובר כאן (למיטב זכרוני...)

אנגלה3

New member
ג'סיקה, לגבי הבוהן...

לבת של חברים שלנו, שאגב, נולדה באותו יום עם דניאל
, יש את אותו הדבר ואין לה בכלל ק"פ. ההורים היו אצל אורטופד שהסביר את מה שאת הסברת כאן. אז...........אין קשר לק"פ.

אירנה ק

New member
כל הכבוד ../images/Emo34.gif גם אל הביקורת

הנהדרת והכי-הכי-הכי על התמונות המ ש ג ע ו ת של דניאל עם משפחה

sigis7

New member
איזה תמונות!../images/Emo57.gif

מברוק על הביקורת הנהדרת! שתמיד תשמעו מילים טובות ומרגיעות!

נת נות

New member
איזה בובון! ../images/Emo99.gif

תמונות משגעות!!! וכל הכבוד על הביקורת....

פרלמנים

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתודה לכולן על הפרגון והמחמאות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה