תמונות מעוררות תאבון

spaysi8

New member
תמונות מעוררות תאבון


בעקבות התמונה של "לראות אותה" חשבתי לעשות פוסט עם תמונות של אוכל שאכלתם/הכנתם לאחרונה..
אני אישית מכורה לאוכל (כנראה שרובכם יודעים זאת), ותמיד מעניין אותי להכיר מתכונים חדשים או מסעדות חדשות..
אני אצרף תמונה שאני אכלתי לאחרונה-
צלעות טלה מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ברפאל, שאכלתי יחד עם חבר פורום אחר, שאפילו שילם עלי (נסיכי!!!!!)
אני גם מבשלת הרבה אבל לא צילמתי לאחרונה..
פעם הבאה אפרסם תמונה של משהו שבישלתי ואצרף מתכון :)

ואתם?
 

Any991

New member
דנדש שאכלתי

פילה בקר וכבד אווז..בערך, פשוט חלום
 

spaysi8

New member
שתפו פעולה!!

מה אתם שומרים את כל התמונות, המסעדות והמתכונים לעצמכם?!
אני בחורה רעבה וצריכה גיוון!
 
וואי וואי וואייי .. זה מזכיר שחמי לא הכין כאלו כבר המון זמן


והקבבים .. אוויייייי הקבבים האלו .. את רעה !!

אני מורעב עכשיו בעבודה ובגללך אני מרייר על המקלדת
 
קבב על מקלות קינמון

מצרכים:
בשר בקר טחון ( 500 גרם)
בצל - יחידה בינונית(400 גרם) - קצוץ.
פטרוזיליה - רבע כוס קצוץ.
מלח - חצי כפית שטוחה.
פלפל שחור - רבע כפית שטוחה.
בהרט - רבע כפית שטוחה.
קינמון - מספיק ל15 יחידות.
שמן זית - לשמן את התבנית או לשמן תבנית חד פעמית\נייר כסף.

1. שמים את הבשר בקערה.
2.מוסיפים בצל,פטרוזיליה.
3. מוסיפים את התבלינים:מלח,בהרט,פלפל שחור.

מערבבים עד שנוצרת עיסה אחידה.

יוצרים קבבים ושמים על מחצית מקל הקינמון.

עוטפים את התבנית בנייר כסף ומחממים את התנור ל 200 מעלות למשך 25 דקות.
במידת הצורך אפשר להוריד את הנייר ולחמם עוד 10 דקות.
 

Purple Mushroom

New member
בתיאבון,

אני? אני כבר הרבה חודשים, מפנטז על רשומה עם תמונה, של הכנת הפיצה
הביתית, עם שותף שלי. אני חושב שיש לו סמארטפון, יכול להיות עם מצלמה, אבל לא יודע להפעיל אותה.
אין לי תמונות\מאותגר עם תמונות. היה לי חבר, שיש לו סמארטפון, אייפון 4 עם מצלמה, והיה בשנת 2013 צלם הבית שלי, של הבלוג שלי. אולי אחדש איתו את הקשר במהלך סוף 2014, ואנסה לזכור בבילויים שלנו, לצלם אוכל שאוכלים במסעדה. אתמול היינו במקדולנדס, והזמנתי קפוצ'ינו רגיל ובראוניז ב 12.90 ש"ח
, מחיר זול, אבל לי זה עלה ביוקר (כי אני די קמצן). בשר זה רצח, וגם יותר יקר מחלב, שגם החלב די יקר. (מתכנן לפרסם את ההזמנה שלי, בקבוצה של מבלים בזול בפייסבוק.).
 
למעלה