תמונות מפולין - משלחת מקיף אריאל

izikd

New member
תמונות מפולין - משלחת מקיף אריאל

שלום לכולם, בין ה-31 לאוקטובר ל-7 בנובמבר המשלחת שלנו הייתה בפולין. קצת מאוחר, אבל העלתי גלריה לא קטנה עם לא מעט תצלומים, הסברים וקישורים למידע. הנה אשמח לביקורת.

onix 17

New member
תמונות מדהימות!! באמת, כל הכבוד!

התמונה של הכניסה לאושוויץ חזקה, זה יצא ממש אפל, ועם זאת מדהים!

izikd

New member
הגענו לשם מוקדם בבוקר

ואי-אפשר היה לראות מעבר ל-10 מטר קדימה. וזה מאוד הוסיף לתחושת המסתוריות, אפלות, נוראיות.

חח נחמד....../images/Emo108.gif

היינו בערך באותו זמן בפולין [אני הייתי ב-2-9.11.05] ..וצילמת ילדים מהמשלחת שלי.. חשבתי לרגע שאתה גם מהמשלחת...=] חוץ מזה תמונות יפות..
מיצי

אני לא מצליחה להיכנס שוב לאתר../images/Emo108.gif

אבל אני זוכרת שזה היה ביום ה-6 או ה-7 בבית כנסת.. מיצי

izikd

New member
אמ.. אולי בבית כנסת הרפורמי בקרקוב?

זאת תמונה יחידה שזכורה לי שצילמתי שם מישהו לא מהמשלחת שלי. מצטער בקשר לאתר, ייתוקן

Gal isr

New member
והתמונות שלי

אל תצפו לאיכות כמו שלו- אבל השתדלתי
Poland_ironi_A.pic.co.il גלרית פולין עירוני א' מודיעין תשס"ו.

irashady

New member
ניסיתי להגיב לך על זה

לפני כמה ימים... אבל הייתה בעיה בתפוז או משהו... ולא הצלחתי... קודם כל רציתי להגיד לך שאתה הראשון שאני רואה תמונות שלו ומקבלת ממש פלשבקים למסע שלי... היום הראשון שלכם היה בדיוק כמו שלנו... אותו הדבר.. היום השני גם... רק שאנחנו עשינו את היום השלישי שלכם ביחד עם היום השני (גם את מסלול בגבורה ואת טרבלינקה) וביום שאחרי זה מיידאנק.. וגם אנחנו היינו בבורות הירי בסביליטובסקה גורה ולא היינו בלופוחופה וגם אנחנו היינו בסוף בזאקופאנה, ובמכרות המלח... בקיצור היה לנו מסלול ממש ממש דומה... וכל התמונות של הימים הראשוים שלך ממש העלו אצלי זכרונות מהמסע שלי... ואממ בקשר לאושוויץ... התמונה הראשונה שראיתי של שער הכניסה... שלחתי לגל ישר את התמונה הזאת... היא נראתה מפחידה בצורה.... לא יודעת לתאר אפילו... אבל היה בזה משהו מאוד מצמרר... המזג אוויר הזה... כשאני הייתי שם בספטמבר הכל היה בהיר... שמש, הכל ירוק... היה גם חם אפילו

Gal isr

New member
התמונה הראשונה מדהימה

כמה שקשה להגיד את זה על פולין כן? היום בבי"ס התחלנו להכין "קיר מסע"..אז הדפסתי תמונות שלי לתלייה שם, ואנחנו מתחילים לעבוד על חוברת סיכום מסע קטנה עם טקסטים והכל...

irashady

New member
איזה כיף לכם...

אצלנו בכלל לא מתעסקים במסע... אפילו מפגש מסכם עוד לא היה לנו... ועברו 3 חודשים... ד"א היום זה שלושה חודשים מאז שהייתי במיידאנק...וגם אז זה היה יום שישי החודש הזה הימים יוצאים בדיוק כמו במסע

עדידי222

New member
ואוווו

גם אני בדיוק לפני 3 חודשיםם הייתי בפולין..במיידנאק ביום שייישי..

irashady

New member
אהההה

אני ממגדל העמק... היינו בין ה- 7.9-14.9 הייתם איתנו בבית כנסת בקראקוב בשישי בערב?

למעלה