תמונות מצרפת

Yo-man

New member
תמונות מצרפת

לקשת הצופים אני משרשר בזאת מספר תמונות. אני רק חייב לציין שהן נראות טוב יותר על הדף מאשר על המסך. תהנו

חיננית

New member
זה מזכיר לי טיול לבית מונה - ../images/Emo20.gif

היה יום מאלף ומקסים.הבית שלו הקטן החצר הבונבונירית עם הגשר והחבצלות שלו-ככ יפה ביום קיץ.לא רחוק מפריז בעירה קטנטנה ג´יברני.

lady_anne

New member
יש לך גם תמונה של שנונסו?

זו הטירה שהכי הקסימה אותי בלואר.
ברכות.

Yo-man

New member
בצדק הרשימה אותך שנונסו

ויש לי גם תמונות משם, אבל סרקתי רק חלק שנראו לי ממצות. את שנונסו מאוד קשה להעביר בתמונה, או לפחות אני לא בטוח שאני הצלחתי, לכן בחרתי אחרות. אבל אם זה מה שמעניין אותך, מחר או מחרתיים אני מסרוק גם תמונות משם.

lady_anne

New member
לא דחוף ../images/Emo13.gif

כפי שאמרתי הטירה חקוקה לי בזכרון (מדובר על עפני כ-15 שנה) וממילא בזבזתי לך כבר מספיק זמן עם הסריקות והבקשות והניג´וסים שלי...

danistar

New member
הכי פשוט לרכוש סורק ..

היום ניתן לרכוש סורקים במחירים זולים מאוד .. זה שווה ומומלץ. לי אומנם יש סורק די יקר ( כזה אני , קונה דברים איכותיים , הסורק שלי הוא אפסןו 1240 למי שמבין .. ) אבל גם סורק זול עושה את העבודה וגם מאוד נוח . דני

Yo-man

New member
לדני ../images/Emo66.gif (כמעט לא זיהיתי אות

הענין שלי הוא שאני לא נכנס לאינטרנט בבית... אני מברי המזל שגולשים בעבודה, ובבית מתעסקים בתחביבים אחרים. חוץ מזה שגם אם סורק עולה רק 100$, למה לי אם יש לי מי שיסרוק עבורי ? ב-100$ אני טס לאנטליה או מרביץ ארוחה טובה. וחוץ מכל אלה, אני מילא לא מתעסק עם סריקות יותר מידי. ולך, ליידי, חלילה לך לחשוב שאת מציקה או מנדנדת. לעונג לי לשתף אחרים בתמונות שלי, נעים לי לדעת שאחרי אלו שהצגתי יש דרישה לעוד ואשמח להטריד את אישתי (הסורקת) בשביל תמונות נוספות של שנוננסו. בקרוב.

danistar

New member
מר בחור ../images/Emo6.gif

אהבתי את הניצול של ה 100 דולר ...אני איתך בקטע הזה
.

למעלה