תמונה שניהתמונות מרכבת ישראל
תמונות שצילמתי במהלך אחת מנסיעותיי ברכבת. אתם כמובן מוזמנים להעלות תמונות משלכם. כשיהיו מספיק תמונות אפתח גלריה להנאת כולנו
אתה עובד ברכבתהצצה מתוך הרכבת
לא, אני עובד באופן פרטיאתה עובד ברכבת
או בחברת פרסום שלהם? איזו יפה הרכבת מבפנים בתור ירושלמית שאין לה רכבת ליד הבית אני חייבת להודות שפעם אחרונה שנסעתי ברכבת היה בגיל 4 בערך... עשית לי חשק חבל"ז.
לאן טיילת ברכבת בכיתה א´?לא, אני עובד באופן פרטי
ובהחלט הנסיעה ברכבת עושה חשק, הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 18.5 אחרי 12 שנה (מאז טיול ברכבת בכיתה א´).
אל תעצבי אל ליבךאתה עובד ברכבת
או בחברת פרסום שלהם? איזו יפה הרכבת מבפנים בתור ירושלמית שאין לה רכבת ליד הבית אני חייבת להודות שפעם אחרונה שנסעתי ברכבת היה בגיל 4 בערך... עשית לי חשק חבל"ז.
לא הבנתיאל תעצבי אל ליבך
הרכבת עומדת לשוב לירושלים בתוך שנה עד שנתיים , כבר עובדים על הקו . אבל זה לא יהיה אותו דבר , לנסוע מת"א לי-ם בשעה במקום בשעתיים , ומחיפה לי-ם בשעתיים או קצת פחות , במקום בארבע שעות ( מניסיון , סיוט שאינו נגמר ) ...
ודאי ודאילא הבנתי
אם עובדים על קו חדש אז הוא יקצר את זמן הנסיעה ת"א - י-ם והפוך וחיפה - י-ם והפוך, או לא?
הבנתי, תודהודאי ודאי
שידרוג הקו לי-ם אמור לקצר בהרבה את זמן הנסיעה המקורי , אמרתי באירוניה שכביכול " נתגעגע " לנסיעות הארוכות בקו הישן , מה שכמובן אינו נכון כלל . בעתיד הרחוק יותר , אמור להיסלל קו נוסף ומהיר לי-ם , דרך נתב"ג ומודיעין .
אח, ככה אני אוהבת אותה....תמונות מרכבת ישראל
תמונות שצילמתי במהלך אחת מנסיעותיי ברכבת. אתם כמובן מוזמנים להעלות תמונות משלכם. כשיהיו מספיק תמונות אפתח גלריה להנאת כולנו
תודה רבהאח, ככה אני אוהבת אותה....
ריקה ונקייה... אני רוצה לראות מי האמיץ שינסה לצלם ברכבת מב"ש בימי חמישי אחה"צ, או מת"א בראשון בבוקר (לכל יעד)... כלומר, אם הוא בכלל יוכל להושיט את ידו למצלמה! אבל אורן, התמונות יפות, בכל מקרה!
היי אורן מה שלומךתודה רבה
את התמונות באמת צילמתי בקו יחסית ריק, תל אביב-ראש העין בשעות הצהריים. נזכר בנסיעה למרכז הירידים באחת התערוכות האחרונות, פשוט נשפכנו החוצה מהרכבת ברגע שנפתחה הדלת.
האישה על הספסל ברכבת מרכז, האישההיי אורן מה שלומךרציתי לשאול עם
התמונה מצולמת בתחנת תל-אביב השלום,ליד מגדלי עזריאלי? תודה: פבלו
אתה גר בראש העין?תודה רבה
את התמונות באמת צילמתי בקו יחסית ריק, תל אביב-ראש העין בשעות הצהריים. נזכר בנסיעה למרכז הירידים באחת התערוכות האחרונות, פשוט נשפכנו החוצה מהרכבת ברגע שנפתחה הדלת.
תל אביב מרכזתמונות מרכבת ישראל
מי מזהה את התחנה הזאת?תל אביב מרכז
רציף 4 - הרציף המזרחי ביותר. מבט צפונה. משמאל רואים רכבת מסוג IC-3 בקו הפרברי של תל אביב, בדרכה לרחובות.
תחנת בני-ברקמי מזהה את התחנה הזאת?
אכןתחנת בני-ברק
לדעתי האישית אבל הלא משוחדת מדובר באחד ממבני התחנות המעניינים והנחמדים יותר היום בארץ. מי שרוצה לקרוא סקירה עם תמונות אודות תחנה זו מוזמן להכנס לאתר ´חדשות הרכבת´ בכתובת המצורפת ולהכנס לחלק אודות תחנות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.