תמונות מרכיבת שבת האחרונה באיזור השרון - רכיבה קלילה לאורך מסילת הברזל. הרבה שלוליות.
י ירון אורנשטיין New member 10/3/03 #1 תמונות מרכיבת שבת האחרונה באיזור השרון - רכיבה קלילה לאורך מסילת הברזל. הרבה שלוליות.
A alonaski New member 10/3/03 #6 היי!! איזה כייף! ../images/Emo13.gif מי זאת הבחורה? ולמה היא לא רשומה באיגוד ומשתתפת בתחרויות??!!?... ומאיפה החולצה היפה שלה?...
היי!! איזה כייף! ../images/Emo13.gif מי זאת הבחורה? ולמה היא לא רשומה באיגוד ומשתתפת בתחרויות??!!?... ומאיפה החולצה היפה שלה?...
י ירון אורנשטיין New member 10/3/03 #7 ../images/Emo35.gif כמה ../images/Emo35.gif שאלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif היי! אני הבחורה ...[ירון שכח לרשום את זה].. והטיול היה אחלה! את החולצה פביאן דיאז תפר לי כי לא מצאתי שום דבר שמצא חן בעיניי בחנויות... בקשר לתחרויות... אני לא רוכבת הרבה זמן אז אני לא מספיק בכושר (עדיין).... אולי בהמשך... (תודה על ההתענינות ) -דפי
../images/Emo35.gif כמה ../images/Emo35.gif שאלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif היי! אני הבחורה ...[ירון שכח לרשום את זה].. והטיול היה אחלה! את החולצה פביאן דיאז תפר לי כי לא מצאתי שום דבר שמצא חן בעיניי בחנויות... בקשר לתחרויות... אני לא רוכבת הרבה זמן אז אני לא מספיק בכושר (עדיין).... אולי בהמשך... (תודה על ההתענינות ) -דפי