כ-ל ה-כ-ב-ו-ד ../images/Emo70.gif ואני מבינה שזו לא הפעם -
הראשונה שראש עירנו יוצא עם תושבי העיר לשדרות...כל הכבוד גם לך חנה... מחמם מאוד את הלב לראות את האיכפתיות, והרצון העז של התושבים לארח את תושבי שדרות... אבל עם כל החיבוק והאהבה שאנו מרעיפים על תושבי שדרות, אמנם, זה עושה טוב לכל הצדדים- אך זה עוזר קקליפת השום... יש לעשות מהלך כלל ארצי, שיאלץ את הממשלה להחליט להוציא את תושבי שדרות והסביבה מהקסאמים... כי מחר כולנו עשויים להמצא באותו המצב... וזה מזכיר לי, דברים ששמעתי, בשבוע שעבר, מהשר בלי תיק, עמי איילון, שהרצה בפני תלמידי כיתות י"ב בתיכון בת"א- שם אני מלמדת. השר ביקש מהתלמידים לומר לו, מה לדעתם הם יעשו בעוד כך וכך שנים למען המדינה...? והתלמידים ענו לו בשאלה- מה אתה עושה היום, כשר בממשלה כנגד ירי הקסאמים בשדרות??? השר נאלם דום,שכן הופתע מהשאלה הכל כך ישירה אליו... ואח"כ אמר, שהוא מדבר, אך אף אחד לא שומע אותו... ואני הערתי לו, שאולי כדאי שיעזוב את כיסא השר,,,- ומהעבר השני, לבטח ישמעו אותו... השר כמובן התעלם מההערה שלי... אולם, התלמידים, שתוך שנה יהפכו לחיילינו, הבינו - שאם למפקד חיל הים, ראש השב"כ לשעבר, בעל אות הגבורה, שנכון לעכשיו אף יושב בקבינט הביטחוני מדיני- אין תשובה לירי הקסאמים- אז למי יש...?! מה שקורה הינו מחדל מדיני ממדרגה ראשונה...ומה שמטריד אותי עוד יותר היא העובדה, שלאף אחד אין תשובה...