תמונות משדרות, אתמול

כ-ל ה-כ-ב-ו-ד ../images/Emo70.gif ואני מבינה שזו לא הפעם -

הראשונה שראש עירנו יוצא עם תושבי העיר לשדרות...כל הכבוד גם לך חנה... מחמם מאוד את הלב לראות את האיכפתיות, והרצון העז של התושבים לארח את תושבי שדרות... אבל עם כל החיבוק והאהבה שאנו מרעיפים על תושבי שדרות, אמנם, זה עושה טוב לכל הצדדים- אך זה עוזר קקליפת השום... יש לעשות מהלך כלל ארצי, שיאלץ את הממשלה להחליט להוציא את תושבי שדרות והסביבה מהקסאמים... כי מחר כולנו עשויים להמצא באותו המצב... וזה מזכיר לי, דברים ששמעתי, בשבוע שעבר, מהשר בלי תיק, עמי איילון, שהרצה בפני תלמידי כיתות י"ב בתיכון בת"א- שם אני מלמדת. השר ביקש מהתלמידים לומר לו, מה לדעתם הם יעשו בעוד כך וכך שנים למען המדינה...? והתלמידים ענו לו בשאלה- מה אתה עושה היום, כשר בממשלה כנגד ירי הקסאמים בשדרות??? השר נאלם דום,שכן הופתע מהשאלה הכל כך ישירה אליו... ואח"כ אמר, שהוא מדבר, אך אף אחד לא שומע אותו... ואני הערתי לו, שאולי כדאי שיעזוב את כיסא השר,,,- ומהעבר השני, לבטח ישמעו אותו... השר כמובן התעלם מההערה שלי... אולם, התלמידים, שתוך שנה יהפכו לחיילינו, הבינו - שאם למפקד חיל הים, ראש השב"כ לשעבר, בעל אות הגבורה, שנכון לעכשיו אף יושב בקבינט הביטחוני מדיני- אין תשובה לירי הקסאמים- אז למי יש...?! מה שקורה הינו מחדל מדיני ממדרגה ראשונה...ומה שמטריד אותי עוד יותר היא העובדה, שלאף אחד אין תשובה...

משיייי

New member
יא יוסי מיד לבנים

שנים לא ראיתיו חמוד כזה בן אדם טוב כל הכבוד לכל מי שהיה שם

ניטרוי

New member
וששון שרה שידו מונחת על כתפיו של ראש העיר

הוא תופעה. איש ליכוד ותיק ולוחמני, בעל המכולת במרכז העיר. הייתי בטוחה שהוא יהיה בתמונה.

הזוייה

New member
מסכימה. היה בהחלט משובח

אומנם ייצגנו את התל-אביבים. אבל האווירה נפלאה, אנשים מדהימים. פגשנו את הבחור שארגן את כל ההילולה הזו, שחבש כיפה סרוגה ולא הפסיק להתרגש שהגיעו עוד ועוד אנשים. הח'ברה בסופר מרקט (סופרמאקט דהן אני חושבת השם) ששם ערכנו קניות לשבת, כל כך התרגשו שבאו אנשים וחלקו פרחים בכניסה. הסרט האדום עדיין על המכונית וגם המדבקה- עשינו קניות בשדרות. בית הקפה שישבנו בו, יצא מכליו לתת שירות לא רגיל מכמות האנשים המפתיעה שנחתה עליו, חרף זה שנגמר להם האוכל, לא וויתרנו להישאר ולשבת גם בשביל כוס קפה ארוחת בוהרים: ) ובכלל הסטיגמה המעוותת שהכל הרוס, פגום, בתים הרוסים שגויה לחלוטין. כי הדרך לשדרות מדהימה,ירוקה, פורחת, וגם בשדרות עצמה אטיילנו בתוך העיר, יש בה יופי של אנשים. חבל רק שהתקשורת מדביקה תווית של מסכנים, עניים ואומללים לתושבי הדרום. כי האנשים שם חרף התופת האינסופית שנוחתת עליהם, הם עובדים, מפרנסים וחיים באושר. נ.ב יש ליד השוק חנות תבלינים מדהימה. מומלץ בחום.

מימיצח

New member
כל הכבוד לכם על ההזדהות ויישר כוח

בתור שדרותית החיה תחת מתקפת קסאמים כשבע שנים- מחמם את הלב לראות את האיכפתיות של אזרחי רעננה. לבעלי העסקים שלנו היה אור בעיניים- אור שכבה מזמן..תזכו למצוות..כל הכבוד שוב.

יום שישי כולנו שדרות../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

'ארץ נהדרת' ממשיכה את מבצע ההזדהות של עם ישראל עם תושבי שדרות ויישובי עוטף עזה! החל משישי הקרוב, 29.2.08, ומדי שישי ב – 8:00 בבוקר, ארץ נהדרת, בשיתוף בי"ס שדה כפר עציון, תעמיד לרשות הציבור אוטובוס (או יותר, בהתאם למספר הנרשמים) בתחנת רכבת צפון בתל אביב, בעלות של 30 ₪ למשתתף, לטיול בוקר מודרך בצפון הנגב שיכלול כלניות, אנדרטאות, תצפית, קיבוץ, חניה לכשעתיים בשדרות לצורך בילוי ועריכת קניות. השבוע יצטרפו לסיורים תא"ל מיל אביגדור קהלני, יו"ר הוועד למען החיל, וד"ר עוזי לנדאו, מייסדה של עמותת "ארץ נהדרת – אדמה, אנשים רוח", הפועלת לחיזוק הקשר בין העם לארצו ולחידוש תחושת המחויבות והערבות ההדדית בתוכנו. קישור לכתבה מ-YNET היום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3511913,00.html יש להירשם מראש דרך בי"ס שדה כפר עציון - 02-9935200 פרטים נוספים: ארץ נהדרת – 077-9110440; www.eretzn.org ; [email protected]

למעלה