תמונות משעת סיפור שבניתי

יעל0403

New member
תמונות משעת סיפור שבניתי

מזמן הבטחתי תמונות של השעת סיפור שלי נסיך צפרדע אז הנה הבובות שבניתי

שלום ליעל, לנסיכה ולצפרדע

כמו שבוודאי ראית חיברתי יחד את כל ההודעות שלך כדי שלא יפרדו זו מזו ויכלו לאיבוד בין דפי הפורום בפעם הבאה פשוט צרי מהן שירשור כמו שאת מגיבה להודעות של אחרים אלא שהפעם את מגיבה כביכול לעצמך. גם הרשתי לעצמי להפוך את תמונת הנסיכה ולצרף אותה להודעה זו כדי שיוכלו לראות אותה טוב יותר ולא על העוקם מיד אעשה זאת גם לצפרדע. אהבתי מאוד את הרעיון של הפיכת היוצרות כך שהנסיכה הופכת לצפרדע ( ביננו, איך שהיא מתנהגת גם מגיע לה!!!!!
) לא הבנתי אם את מתכוונת שבובת הנסיכה שהפכה לצפרדע יצאה מצ'וקמקת בעינייך או שאת מתכוונת לבובת הצפרדע שאני מוצא אותה פשוטה אך מתוקה
לשתי הבובות יש סיגנון מסויים ומשותף, נכון, הן לא הדמויות הקלאסיות כמו נניח מוולט דיסני אבל זה גם ייחודן בעיניי ומי קבע שנסיכה צריכה להיות היפהיפייה המושלמת המתוארת באגדות ובסרטים?! לנסיכה שלך יש אופי וכאמור סיגנון שמשתלב עם הצפרדע וע"פ מה שאני מבין גם עם הדרך ההומוריסטית והשונה שבה בחרת להציג את העלילה וההצגה. כל הכבוד גם על כך שזכרת את הבטחתך ( די ממזמן...) לשתף בתמונות לבובות כבר התחברתי, עכשיו גם רוצים לראות את ההצגה... מה לעשות עם האוכל בא התאבון

יעל0403

New member
תודה על עיצוב ההודעה

תודה על עיצוב הודעה התכוונתי לצפרדע שהייתה פעם נסיכה שהיא קצת יצאה מצוקמקת אבל לא נורא ובקשר לזה שמגיע לנסיכה זה בערך היא לא נחמדה זה נכון היא נסיכה מפונקת אבל אצלי הצפרדע לא כל כך נחמד הוא קצת שחצן הוא קצת מאצו ופשוט נמאסו עליו השקרים והבטחות של הנסיכות מאגדות לנסיכה לא היה קל כל כך לקבל את הטבעת שטבעה לה בבריכה בקיצור זה קצת שונה מהסיפור המקורי אין קסם או בקשה של הצפרדע הנסיכה מבטיחה לו זבובים גדולים מלכותיים ועוד כל מיניי דברים שונים ומוזרים והמון המון חרוזים ומבטיחה שברגע שאני יופיע עם ההצגה אתם תראו את התוצאות בנתיים הופעתי רק בחולון בשעור פתוח של הכיתה והמון קהל של תכננתי שהוא יגיע ומול הגן של הילדה שלי

יעל0403

New member
ועכשיו הצפרדע שהיא בעצם הנסיכה

פשוט בסיפור שלי אני הפכתי את הנסיכה לצפרדע במקום שהצפרדע יהפוך לנסיך והצפרדע לאיצאה משהו קצת מכוערת

ayaly2

New member
היי יעל הצפרדע נסיכה מתוקה ביותר../images/Emo140.gif

קודם כל יפה מאד שאת בונה אותם לבד...שנית הם מאד מיוחדות ונראות משעשע הבובות הצפרדע ממש מתוקה אפילו שהיא נסיכה וזה מיוחד שהפכת אותה לנסיכה ולא נסיך
והכל נמדד בגישה של הפעלת הבובות

יעל0403

New member
תודה תודה תודה

תודה תודה תודה תודה הבובה צפרדע לא הופכת לנסיכה הנסיכה נותנת נשיקה והיא הופכת לצפרדע (או שאת הבנת אותי ואני לא הבנתי אותך)

למעלה