תמונות מתהליך שדרוג המרחב הציבורי בבאר שבע

zahipan10

New member
תמונות מתהליך שדרוג המרחב הציבורי בבאר שבע

אחד הדברים המרכזיים שחסרים לעיר באר שבע על מנת להפוך אותה לעיר בעלת תדמית חיובית הוא מרחב ציבורי אסתטי, נעים למראה, ופרקטי, העיר באר שבע שגם בנויה לרוחב כאשר במרכז העיר ובין השכונות השונות קיימים שטחים גדולים שהם ריקים וגם נמצאת באזור שהאקלים בו צחיח למחצה שדרוג המרחב הציבורי שלה אינו פרוייקט פשוט אך בעזרת מתקן טיהור השפכים החדש של העיר שיספק את המים הדרושים ועם תכנון טוב פרוייקט זה בהחלט אפשרי, פרוייקט זה שהחל לפני שנתיים כבר מתחיל להראות תוצאות והנה התמונות:

נתחיל עם טיילת אימבר של פארק נחל באר שבע.
 

zahipan10

New member
זהו להיום מקווה שנהנתם

בנוסף לפרוייקטים שהבאתי מבוצעים כעת פרוייקטים נוספים, בניית שבילי אופניים, החלפת תשתיות ומדרכות, ושדרוג המרחב הציבורי במספר מקומות בעיר גם על ידי העירייה וגם על ידי יזמים פרטיים, אם קצב הבנייה ושדרוג העיר ימשיך בקצב הזה אני יכול להגיד בוודאות שבתוך מספר שנים בודדות התדמית השלילית של העיר תהיה נחלת העבר והעתיד יהיה ורוד.
 
בוא נסייג ונאמר

שתדמית של עיר לא משתנה כל כך מהר.

תראה מה קורה בנתניה למשל. בנו ובונים שכונות חדשות ויפות שמשכו אוכ' חזקה יחסית, עשו טיילת יפהפייה, מרכזים מסחריים חדשים ועוד... והבדיחות הרגילות על הפשע, ערסים וכו'? ממשיכות כאילו שום דבר לא קרה. אז... לאט לאט, צעד צעד.
 

megashock

New member
כרגיל הטיילת לא מותאמת לרכיבה על אופנים ורולר

למה דוחפים בכל מקום את האבנים המשתלבות האלה ?
מה רע באספלט ובבטון ?
 

zahipan10

New member
דווקא הטיילת מותאמת לאופניים

הטיילת המרכזית בנוייה כולה מאספלט, וטיילת אימבר אומנם בנוייה מריצוף אבנים אבל אם תסתכל בתמונה מספר 3 אתה תראה מנורה קטנה מצד שמאל, זוהי לא מנורה קטנה אלא זה התאורה של שביל האופניים שנמצא מעבר לחומה, בטיילת אימבר יש טיילת נוספת לאופניים למטה יותר ממש ליד הנחל כך שאין בעיה לרוכבי אופניים.
 

zahipan10

New member
ואיך אפשר בלי המזרקות שצצות בכל חלקי העיר?

גם טיילת אימבר קיבלה מזרקות, זוהי מזרקת ענן הגשם, ביום היא לא נראית יפה במיוחד (אולי מתכנן המזרקה מנסה להעביר איזשהו מסר?) אבל בלילה היא צבעונית ונחמדה.
 

darkshadow1

New member
מה האדריכל חשב לעצמו?


אחת הכיכרות היותר מכוערות שראיתי- מתחרה ראויה לפסלים המחרידים בפתח-תקווה.
 

zahipan10

New member
מזרקה נוספת

המזרקה הזו יותר מוצלחת לדעתי, אך אני רוצה להוסיף שהתמונות של מזרקת ענן הגשם שהעלאתי מקודם לא משקפות אותה ובמציאות היא נראית יותר יפה.
 
למעלה