תמונות מתערוכת זוחלים בדרא"פ

Liron Samuels

New member
תמונות מתערוכת זוחלים בדרא"פ

בסוף מרץ טסתי לדרום אפריקה למשך שבוע. יום אחרי שנחתתי התקיימה תערוכת זוחלים ביוהנסבורג, ועפ"י המארגנים זוהי תערוכת הזוחלים הגדולה ביותר באפריקה. נכון לאז, היו בדרא"פ ארבעה מופעי מתכדרים: albino, pastel, axanthic, piebald. כולם היו שם בתצוגה ולמכירה מלבד הפייד. copperhead ועוד אחד

רן333

New member
יופי של תמונות.

לדעתי, Bitis nasicornis הוא אחד המינים היפים יותר של נחשים.

ברוך השב

עד כמה נראה לך גידול נחשים מפותח בדרום אפריקה? אני חייב להודות שלראות את כל המתכדרים באותו הטרריום גרם לי לחשוב שאולי פשוט מדובר בכאלו שבקעו השנה בחוות בטוגו או בנין, ולא בחיות שמישהו באמת השקיע זמן בגידולן ובדיקה של האם זה גנטי או לא. התערוכה עצמה נראת יפה מאוד, כלובים מסודרים יפה וגם היו שם כלובים גדולים למכירה שממש מצאו חן בעיניי.

Liron Samuels

New member
יונתן

אני לא מכיר מספיק טוב את נושא גידול הנחשים בדרא"פ, אבל הוא די מפותח (באזורים מסויימים) לדעתי. מצד אחד, האנשים שפגשתי מגדלים מגוון רחב של נחשים ומתעסקים גם בייבוא, ייצוא ורבייה. יש ייבוא וייצור מקומי של ציוד גידול וכלובים לזוחלים, יש חקיקה בנושאי ייבוא וייצוא, ויש ביקוש לנחשים לא מקומיים. המגוון הגדול של הזוחלים המקומיים גורם לגידול מתמשך בקהילת מגדלי הנחשים (בקרב אנשים מהמעמד הכלכלי היותר גבוה). מצד שני- העוני הכבד, השחיתות, הבירוקרטיה המסובכת והפחד מנחשים החולש על מרבית מתושבי דרא"פ המקוריים מאיטים את קצב התקדמות התחום. לגבי המתכדרים - למיטב הבנתי, רובם אם לא כולם הגיעו הגיעו מארה"ב הברית דווקא ולא נתפסו בטבע. התערוכה הייתה ברמה באמת גבוהה החל מהאולם ועד המבקרים שהגיעו. הלוואי עלינו.

Liron Samuels

New member
בהחלט

גם את המופעים השונים מגדלים. לדעתי, יותר אנשים שם היו מגדלים אותם אם הם לא היו מקומיים וחלקם די נפוצים...

dreaming h

New member
יופי של תמונות |קנאהגדולה|

תגיד, אתה לא בצבא לפעמים?

למעלה