תמונות מתערוכת חוטים מקשרים שמתקיימת בגן שמואל מתנצלת מראש על איכות התמונות, צולם בטלפון נייד.
M maybesure New member 25/6/13 #1 תמונות מתערוכת חוטים מקשרים שמתקיימת בגן שמואל מתנצלת מראש על איכות התמונות, צולם בטלפון נייד.
S saraint New member 26/6/13 #13 בפועל זה הרבה יותר יפה עושר הטכניקות הדוגמאות והצבעים עשו לי חשק להגיע ללמוד אצל המורה שלהם. מבטיחה לבדוק את זה אחרי החופש הגדול. העבודות מדהימות. אני מציעה לכן לנסות להגיע לשם כי התערוכה לדעתי פתוחה רק עוד השבוע.
בפועל זה הרבה יותר יפה עושר הטכניקות הדוגמאות והצבעים עשו לי חשק להגיע ללמוד אצל המורה שלהם. מבטיחה לבדוק את זה אחרי החופש הגדול. העבודות מדהימות. אני מציעה לכן לנסות להגיע לשם כי התערוכה לדעתי פתוחה רק עוד השבוע.
ע עדי מהכפר של סבא New member 26/6/13 #11 תמונת העונות מקסימה בעיני שייכת לעליזה מכ"ס היא בכלל עובדת מקסים בטלאים גם כן
ע עדי מהכפר של סבא New member 26/6/13 #10 את התמונה הזו ראיתי בזמן עבודה- ידידה מכפר סב סבא , שמה עליזה עבדה עליה כשהייתי אצלה בבית
ע עדי מהכפר של סבא New member 26/6/13 #12 התכוונתי לתמונה של הרשת "טול" הצבוע בכתום היוצרת עליזה ענבר כפר סבא
ק קדרית באה New member 26/6/13 #9 נראה מאוד שמח, פרחוני ואביבי! משמח לראות שיש הכרה בתחום החביב עלינו!