תמונות מ-LRPG-ים הקודמים...

Zigmar

New member
תמונות מ-LRPG-ים הקודמים...

היי! מקריאת פורום זה הבנתי שהרבה אנשים אף פעם לא ישתתפו במשחק תפקידים. שיהיה לכם טיפה מושג איך זה נראה אני מציג כן כמה אתרים עם תמונות ממשקים שהיו בעבר. התמונות הם ממשקים של דוברי-רוסית (אין לי שום לינקים לתמונות של משחקים של צברים - אם יש לכם - אני אשמח לראות) ולכן האתרים האילו הם ברוסית. זה לא בעיה גדולה, חוץ מזה שלא תבינו שמות של משחקים או כותרות :) אם זה ממש מעניין לכם - פשות תשאלו אותי לגבי תמונות ספציפיות - ואני אתרגם לכם. והינה הקישורים: http://abee.dyndns.org/ilrpg/galery/index_galery.html זו היא גלריה הגדולה ביותר של תמונות ממשקי LRPG בישראל. היא חלק של אתר נהדר של משחקי LRPG בישראל שנוצר ע"י Vahtang http://photos.yahoo.com/pepelok2000/ זו היא גלריה אישית של צלמת נהדרת Lena Pepel. יש שם תמונות רק משתי משחקים, אבל מה שקובע זה איכות ולא כמות. נכון?
יש גם די הרבה תמונות באתר "רשמי" של משחקי תפידים (http://roleplay.kulichki.net/) אך בגלל נביגציה מסורבלת ביותר אי-אפשר לתת קישור לכל התמונות אלה רק לתמונות של משק אחד ואין לי כוח עכשוו לעבור משחק-משחק ולעשות COPY-PASTE...

Zigmar

New member
ועוד דבר

קחו בחשבון שרוב בתמונות צולמו לפני או אחרי משחקים עצמם, ולא במעלכם. כי לא מצלמים תוך כידי המשחק. זה מפריע כי בדרך כלל לא מתקשר לעולם של משחק... מצד שני, אם אפשר להסביר את זה מפחינת הלוגיקה של אותו עולם - אז למה לא? באחד המשחקים שהיה לפי עולם DragonLance שחקתי אחד ה-gnome-ים ורציתי תוך כידי המשק "להמציא" מצלמה (המצאנו אז הרבה דברים
), אך בסוף זה לא כל-כך הסתדר...

נאוורעל

New member
וואו, ושאלה.

אלה צילומים ממשחקים של רוסים או מהקבוצות הישראליות? כי אני משחקת מאז 92 (בהפסקות), ואני לא רואה בצילומים אף אחד מוכר, בינתיים.

Zigmar

New member
תשובה ועוד תמונות

היי! בהודעה הראשונה כבר כתבתי - זו הם תמונות מלארפים רוסיים או מעורבים. לצערי אין לי שום ידע על אתרים עם תמונות מלארפים של הצברים. ועכשוו - עוד תמונות: Stairway to Heaven זה הם תמונות ממשק לחימה של Rabyy שבו בנו ממש בנו מבצר ביער שנלחמו בשבילו! וזו הם תמונות ממשחק אחר לפי טולקין - על פי סיפורו של ברן ולוטנאל Lay O´Leitian

yaka

New member
הבצר../images/Emo45.gif

וואו1 המבצר הזה ממש מדהים אתה יודע אולי כמה זמן לקח להם לבנות אותו?

Zigmar

New member
time

I don´t know for sure - I wasn´t there, but usually it takes half day, about 6 hours

Umrug

New member
Yes, you are right

This fort was 10 times better than it looks on the pictures, it was unspeakable! It took 10 man (Heroes they are!) one full day to build, as I know, because I wasn´t one of them, I was the one that build a ram you can see on the pictures
o The battle for this fort was the best thing I ever took part in, it was 1.5 hours of pure fight, 12 man against 40. Every being that lives in Israel and likes to fight and wasn´t there has lost A LOT! o

יש לך צריח? תביא צריח.

חבר´ה, חלק מחווית המשחק היא שמה שתביאו - זה מה שיהיה! כמו שהמארגנים דואגים לשערי ברזל למינאס מורגול, הם מותירים לכם את כל החופש להביא מה שבא לכם! קפטנים - שנסו מותניים. שימו לב, שאסור לכרות עצים\ענפים חיים באתר המשחק ובסביבותיו!

Umrug

New member
Yes! o

All the best builders of Israel are taking part! I have heard of very interesting things, like walls of 5m and so on. See what will come out of this... o

למעלה