תמונות מ-Pepsi After Party חי חי חי תהנו מהתמונות
S shahar666 New member 29/1/03 #3 יאמי עוגה תיראו איזה עוגה הביאו לשאקירה ליום ההולדת (לומרות שהיום הולדת שלה עוד כמה ימים) כניראה זה עוגת הקדמה
יאמי עוגה תיראו איזה עוגה הביאו לשאקירה ליום ההולדת (לומרות שהיום הולדת שלה עוד כמה ימים) כניראה זה עוגת הקדמה
P perrinat New member 29/1/03 #6 ../images/Emo20.gifואווווווווווווווווו../images/Emo103.gif <b>תודה שחררררררררר התמונות מהממות </b> מתי היתה המסיבה הזו איזו שמלה יפה היא לובשת
../images/Emo20.gifואווווווווווווווווו../images/Emo103.gif <b>תודה שחררררררררר התמונות מהממות </b> מתי היתה המסיבה הזו איזו שמלה יפה היא לובשת
S shahar666 New member 29/1/03 #10 נכון שמלה יפה ../images/Emo13.gif אממ...אין לי מושג מתי היא הייתה אבל אני מניחה שלא מזמן
S Shakira paradise New member 29/1/03 #11 ../images/Emo12.gif ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווו ! איזה מהמם את מרשה לייי לשים באתר? השמלה מהממת !! איזה בגדים יפים יש לצ'אקי ... מעניין מי עושה לה אותם אולי אני יזמין אצלו כמה.. חלחחחח
../images/Emo12.gif ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווו ! איזה מהמם את מרשה לייי לשים באתר? השמלה מהממת !! איזה בגדים יפים יש לצ'אקי ... מעניין מי עושה לה אותם אולי אני יזמין אצלו כמה.. חלחחחח
S shahar666 New member 29/1/03 #13 חחחחח...../images/Emo13.gif בטח שאני מרשה שתשימי באתר )) זה לשימושכם החופשי חחח...והזכויות גם לא ממש שמורות לי חי חי חי
חחחחח...../images/Emo13.gif בטח שאני מרשה שתשימי באתר )) זה לשימושכם החופשי חחח...והזכויות גם לא ממש שמורות לי חי חי חי