תמונות מCAPCOM VS SNK 2

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
תמונות מCAPCOM VS SNK 2

מהאימולטור החדש לדרימקאסט

yoo

New member
צ'ון לי נגד קים(עוד כמה מילים)

כפי שאתם יכולים לראות הטקסטורות הדו מימדיות די פגומות. אבל עדיין ניתן לשחק ואפילו די בהנאה אם יורשה לי לאמור. המשחק זז לאט יותר מבדרימקאסט (לא בגלל קצב פריימים פגום)

XplowBoy

New member
מה??? זה עם החרב גם במשחק הזה?

רגע אז הוא בטח בין החזקים לא? במשחק שלו יורד מלא מחיים למי שמשתמש בחרב

XplowBoy

New member
לא...

כל החיבורים של המשחקים המשחקים החדשים יוצאים ממש ממש לא טוב... שמתם לב איך במשחק SVC כאוס, קן נראה הרבה יותר גדול מטרי? הם ניסו לשפר קצת את זה שהמשחק ישתלב אז עשו את סאגת קצת שונה ועוד כמה אנשים... וכן לפי מה שאני זוכר שהיו נותנים את המכה החזקה עם החרב היה יורד הרבה חיים.

yoo

New member
שמע...

אין "יותר חזקים פחות חזקים" תאמין לי שהם יודעים טוב מאוד לאזן את כל הדמויות, יש דמויות עם הגנה טובה יותר ויש עם התקפה חזקה יותר, יש מהירות ויש איטיות! והענין של מכה חזקה הולך לפי זה שאולי המכה הזו מחטיפה לאוייב יותר נזק אבל היא חושפת אותך ליותר נזק אם הוא יצליח לתת לך מכה קודם. מכה חלשה עושה בדיוק ההפך (פחות נזק אם הוא יתן לך מכה ופחות נזק לאוייב אם תפגע, ומכה בינונית זה מאוזן) וזה לא נכון, החיבורים בין מארבל לקאפקום היו גאוניים וכך גם החיבור בין קאפקום לSNK! (ואני לא מדבר על SVC CHAOS של פליימור כי זה משחק ממש גרוע, הוא כלווווום לעומת CAPCOM VS SNK 1 ו2 שנוצרו על ידי קאפקום)

XplowBoy

New member
טוב...

אז אני דיברתי על SVC Choas... החיבור שלמה על הפנים(ועם אני מדבר כבר על המשחק הזה... מישהו גמר אותו במצב קונסול ובסוף עלה לשמיים כדי לנצח איזה אישה? אני גמרתי את זה פעם אחת עם ההוא עם הסרט על המצח ופעם אחת עם קן, אני אולי יגמור פעם אחת גם טרי עוד מעט

yoo

New member
קרבות רחוב זה דבר מסוכן

במיוחד כשהם נערכים בדיונות כשכמה ערסים מחליטים לעשות פוזות עם הג'יפים שלהם

eyalgr

New member
Good gor u

לי זה עושה איזה חלון שגיאה וסוגר את התוכנה...

XplowBoy

New member
גם לי...

זה רשום "התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תסגר..." באיזה אוינדוס אתה משתמש? אולי זה קשור?

XplowBoy

New member
אז זה לא קשור... וואההה איזה באסה

אז אני יעשה פורמט פעם אחרת

yoo

New member
כן במשחק הזה התמזל לי המזל

וזה עושה לי את חלון השגיאה ממש בסוף אחרי שאני עובר את כולם. (לפני הקטע שאני אמור לפעמים להלחם בשין אקומה) ובמארבל ורסס קאפקום 2 זה עושה לי את החלון הזה בערך בראונד 7 וסוניק אדוונצ'ר 2 בכלל לא עובד לי טוב ): מלא מריחות

XplowBoy

New member
קן וטרי! שתי האלופים שלי!

תגיד שהמתחיל הקרב שלהם אחד נגד השני אז קן זורק לטרי את הכובע? או ששינו את זה?

yoo

New member
כן זה עדיין ככה...

וגם יש דבר יותר משעשע עם מאי שירנואי וצ'ון לי

eyalgr

New member
יש לי ניחוש...

מאי מורידה לצ'אן לי את הגרביונים וצוחקת על הרגליים שלה, ואז צ'אן מורידה למאי את הבגד ומאי בורחת ויש לצ'אן לי ניצחון אותומטי?

ShotokanMaster

New member
מאי לא תברח מכזה דבר...

היא נודיסטית, היא אוהבת להוריד את הבגדים בכל זמן נתון... ואקספלואו בוי, אני חוטף כאב ראש מהתיאורים שלך, תשתמש בשמות של הדמויות וזהו....

למעלה