תמונות נדירות וחדשות!!!!!!ולbagit

Mary Kate14

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo187.gif

תודה על התמונות
ממש ממש יפות

עדי...../images/Emo4.gif

לא הספקתי לראות את כל התמונות אבל אם לזה שהתמונות לקוחות משם התכוונת אז-כל אחד לוקח תמונות מאתר...

A d i d a

New member
שרון../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הקטע הוא שלפני כמה זמן היא שמה את התמונות האלה "הנדירות" עם הבגדים כמו של מק"א וכל הפורום בערך רצה שהיא תתן את הכתובת של האתר אבל היא אמרה ש"אסור לה לגלות את הכתובת". בקיצור, אני גיליתי את הכתובת ושמתי אותה כדמ שכל הפורום יהנה ואז היא כתבה לי במסר שלמה פרסמתי את הכתובת... אסור לגלות... בלה בלה בלה... ידה ידה ידה. היא עושה את זה רק כדי שלה יהיה את כל הצומי בשרשור, כי רק לה יש את התמונות עם הבגדים וכו'. אני הייתי מכבדת את ההחלטה של להשאיר את כתובת האתר בסוד אלא אם כן האתר לא היה בצרפתית! איך זה הגיוני שאסור לה לפרסם את הכתובת אם בכלל הוא בצרפתית? מה זה משנה? אני מכירה את בונת האתר, והיא ממש חמודה ותחשבי על זה רגע, היא תשמח עוד יותר אם עוד אנשים יצפו באתר שלה! האתר הזה פשוט מעולה, וחבל שהוא בצרפתית (ביקשתי מהבונה שאולי היא תעשה אותו ככה שיהיה אפשר לראות גם בצרפתית וגם באנגלית ואני אעזור לה לתרגם אבל היא אמרה שיש לה כמות מוגבלת של דפים ועל עוד דף היא צריכה לשלם אז אי אפשר). אניוואי, עכשיו כל פעם שיש עידכון עם תמונות חדשות ונדירות, "תאומות אולסן מעריצה" שמה אותם ובכלל לא נותנת קרדיט לאתר. זה ממש מעצבן אותי שהיא עושה את הדברים האלה ורוצה שהיא תהיי המקור היחידי לתמונות חדשות, נדירות ותמונות בגדים כאלו. (סורי על המגילה, מקוה שהבנת אותי
)
עדי

למעלה