תמונות נדירות של גווית צ'ופקברה

Gilliana

New member
מהיכן לקוחות התמונות?

כי לפחות ממה שאני ידעתי עד היום, הצ'ופקברה מעולם לא תועדה.

כריסטין

New member
קיבלתי במייל מידיד .....

התמונות היו אצלו במחשב כבר זמן רב , אבל אם זה לא צ'ופקברה מה זה יכול להיות היצור הזה בתמונה?

pcp1

New member
זה יכול להיות גם בובה!

או חתול או חיה ממשפחת החתולים שנשרפה ועוותה לגמריי

pcp1

New member
בגלל זה אמרתי יתכן שזה אולי

איזה שהיא חיה ממשפחת החתולים יש המון כאלה וגם אסור לשכוח תאפשרות שזאת בובה או סתם מתיחה של מישהו

כריסטין

New member
נכון

הכל יכול להיות , אבל אולי יש סיכוי קטן באמת שאכן מדובר על הצ'ופקברה?

pcp1

New member
תיראי אישית

אני חייב לומר שאני בכלל לא בקיא בסיפור על הצ'ופקברה כך שאני לא יכול לומר אם זה אמיתי או לא סיכוי תמיד יש אבל השאלה כמה

כריסטין

New member
הצ'ופקברה - מדובר על יצור מסתורי

שניזון מדם , יש עדויות של חקלאים שראו את היצור פולש ללולים , היצורים האלו יכולים לקפוץ לגובה רב והם מהירים מאוד . עד כה לא תועד במצלמה יצור כזה ... זה מה שאני זוכרת מהסיפור , אולי מישהו כאן יתן לנו יותר מידע בעניין

Gilliana

New member
מוצץ העיזים

זוהי משמעות השם צ'ופקברה בספרדית. השם ניתן עקב ריבוי הדווחים על כך שאותו יצור מסתורי מוצץ דם מעיזים, כבשים ושאר בעלי חיים קטנים יחסית. עדי ראיה תיארו את הצ'ופקברה כיצור חמקמק בגובה של בין 90 ל-120 ס"מ, בעל עיניים אדומות זוהרות (מה שיכול להתאים בהחלט לזרחן שנמצא בעיניהם של מרבית בעלי החיים הטורפים), בעל חוליות בולטות על גבו, ניבים חדים ומחוסר זנב. צבעו נע בין אפור לירוק וחזותו אנושית משהו. חלק מן העדים דווחו כי ליצור יש כנפיים וידיים בעלות טפרים ארוכים (מזכיר לכם אולי משהו? את איש העש למשל?). ליצור מיוחס כוח פיזי עצום, גדול מהרבה מאשר לכל בעל חיים מוכר. הצ'ופקברה עלה לכותרות לראושנה בשנת 94 כאשר דווח על מספר בתקפות בפורטו-ריקו. כשנה מאוחר יותר - 150 בעלי חיים הותקפו גם כן בפורטו-ריקו. בהמשך הגיעו דווחים נוספים ממקסיקו, צ'ילה ואפילו מפלורידה. הדווחים העידו על כך שהיצור או היצורים כנראה נודדים צפון מערבה. לקרבנות הצ'ופקברה ניקובים קטנים בצווארם וכל, או רוב הדם בגוויה חסר. בחלק מן המקרים הוסרו גם איברים פנימיים ואיברים אחרים באמצעות מה שנראה כחיתוך ליזר (מזכיר לכם משהו? השחתת בקר אולי?). במרבית המקרים אין סימנים ו/או עקבות דם בזירת האירוע.

Gilliana

New member
זה בהחלט דומה...

... לתאורים של הצ'ופקברה, למרות שזה יכול להיות איזשהו סוג בלתי מוכר של חיה טורפת. אני באופן אישי מאמינה שמדובר באיזשהו זן של בעל חיים אלים ונדיר במיוחד - אנחנו הרי יודעים שיש מספיק תעלומות כאן על גבי כדור הארץ שאפילו אותו לא סיימנו לחקור די הצורך ואני משוכנעת שישנם זנים של טורפים שמדע החי עדיין לא מיפה. השאלה היא היכן צולמו התמונות ובאילו נסיבות - מה שבטוח הוא כי אלו תמונות מאד מעניינות.

tyco

New member
DNA ואיש השלג נשיונל גאוגרפיק

הצופאקברה נימצא גם בקובה ופידל קסטרו קיבל את הכינוי כגנאי במתנה. זה יצור שהמקסיקנים מכירים וחוואים רבים נפגשו פנים מול פנים מול היצור המפחיד. אם זה יצור לא מוכר בדיקה פשוטה של גנים תזהה מהוא הייצור הנל. לפני כמה חודשים בנשיונל גאוגרפיק בכבלים יצאה משלחת מחקר ליערות העד באסייה בעקבות איש השלג הם תיעדו עדויות ואפילו שמו מצלמה שלא הצליחה לתפוס את היצור אך באחד העצים היה זקיק שיער שנישלח למעבדה יוקרתית בו מתועדים כול מאגר הגנים של האנושות. עפ התוצאות הזקיק והגנים אינם מוכרים למדע החלטה חד משמעית. באחת הסיפורים שלפני תיקי האקס בתחילת שנות התשעים עצר FBI אמריקני האקר גאון מחשבים שפרץ לפנטגון למדור תיקי ה X והוריד קובץ בו היו מתועדים הירועים כולל תמונות ומסקנות על תופעות פאראנורמליות מסיפורי העבמים וממצאים מוצקים שנמצאו עד למציאת גויות יצורים גדולים שאינם מוכרים למדע לחלקם מוח מפותח. ועוד מאות הוכחות שהעולם עדיין לא מוכן להם. האקר החביא עותק ואת העותק השני נתן לבולשת כמובן שנכנס עד היום לכלא שמור ביותר כנראה לא יתנו לו לראות אור שמש בחייו בגלל הדברים שראה וחשף. אין לי מושג מה שמו של הצעיר אך הסיפור רץ שנים בקהילות הפאראנורמל בארות הברית.

Majestic12

New member
התצלומים.....

אני תמיד מתייחס בסקפטיות לתצלומי גוויות ושלדים. במיוחד, כשאין מידע מה עשו עם השלדים ומה תוצאות הבדיקות שנערכו בהם (אם נערכו). כמו במקרה של גילוי גזע ה"הוביטים", שאנשי המדע עטו על המקום, ואינספור מאמרים וידיעות החלו לזרום - כך היה צפוי גם במקרה כזה. כאן מדובר על משהו ממשי, הניתן לבדיקה (גווייה, או שלד), ולא איזה עב"ם בשמיים. אם היה מתגלה משהו יוצא דופן - היינו שומעים על כך מיידית מכל תחנות הטלוויזייה והתקשורת בעולם. לכן, לצערי, יש להתייחס לצילומים מעין אלו בעירבון מוחלט.

Majestic12

New member
מה גם...

מה גם, שהתצלום מאד מזכיר גווייה מיובשת וחנוטה של בעל-חיים, ממשפחת החתוליים...אבל, מי יודע...

למעלה