תמונות נוספות מקטע הטיול בארגנטינה

אלון 58

New member
תמונות נוספות מקטע הטיול בארגנטינה

התמונות הן באדיבות זוג ידידי,קטי ואלכס הוטנר מבאר-שבע,ובאישורם,זה מהוה נקודת-מבט של אנשים נוספים מאותו הטיול שם,בדצמבר 2005.

אלון 58

New member
==1==

המדריכה BELEN מסבירה לנו על פארק האיגואסו באמצעות מפה על שלט באתר.

אלון 58

New member
==2==

הסופה בפארק-האיגואסו:רוח ב-100 קמ"ש,ברד עם גושי קרח באויר,עצים נשברים,שולחנות וכסאות פלסטיק מתעופפים,משהו מהתוצאה נראה בתמונה הזו,אנו הסתתרנו בתוך המסעדה המקומית.

אלון 58

New member
==3==

בית-הכנסת בבואנוס-אירס(נאמר לנו שלא מומלץ לצלמו עקב האבטחה במקום,ולא צלמתי על-אף שטיילתי לידו,אבל הם אזרו אומץ וצלמו).

aviv lu 606

New member
חחחח כן לא כדי לצלם מקרוב

אני הייתי בשכונת Once וראינו שם בית כנסת לא כמו זה אלה אחד קטן צילמנו וקפצו עלינו 2 שוטרים אבל אמרתי להם שהמצלמה שלי זה פילים אז נשארה לי התמונה(ישראלי שכמוני) הנה תמונה של הבית כנסת מצורפת

aviv lu 606

New member
עוד תמונה והפעם מצחיקה

תמונה שצילמתי את הבית כנסת ורואים בתמונה גם את מריאנה ומרי ידידות שלי שנבהלו שראו שהשוטרים רצים אלינו,

aviv lu 606

New member
לפני שנה וחצי

הייתי בטיול חודש וחצי בארגנטינה(טיול של לפני הצבא)

אלון 58

New member
==7==

אני מניח שתמונה זו נלקחה מחוות-הכבשים,בה בקרה הקבוצה(מערבית לקלפאטה),אני לא הצטרפתי,נשארתי בקלפאטה,והלכתי לראות באופן עצמאי את שמורת העופות שבין העיירה לאגם ארחנטינו.

אלון 58

New member
עד כאן----------------------------!

עלי לציין שהתמונות כווצו כדי שיתאפשר להעלותן כאן ב-
,הן צולמו ברזולוציה גבוהה,אבל זה מה יצא,תהנו...!

אלון 58

New member
אם כוונתך לתמונה עם הכבש...,

קרא את הנאמר לידה,כפי שנאמר,לא אני צלמתי זאת,אלא זוג ידידים שהאשה בו היא גם עובדת חברה שגם אני עובד,והם אישרו לי להעלות את תמונותיהם כאן. הכבש מצולם בחוות-גידול צאן לבשר וחלב,ואני לא יצאתי אותו היום לסיור בחווה,מאחר ואיני חובב בשרים,לא היה לי מה לחפש שם,מצאתי לי תעסוקה סיורית אחרת בקלפאטה,ובהמשך היום כבר טסנו חזרה לבואנוס-אירס.

אלון 58

New member
ללא צורך במכשירים נוספים...:

אז ככה:אתה לוקח את את התמונות הגדולות מהתיקיה,ונותן הוראה עם העמודה הימנית לשלוח אותן בדואר-אלקטרוני,כשעולה הדף של הדוא"ל,אתה מעלה את הכתובת שלך,כלומר:שולח את הדואר לעצמך.בתוך הדף הזה יש לך אפשרות להורות להקטין את הקבצים,ולמטה לקבוע התאמה לחלון שיכווץ אותם/ן.אתה שולח את התמונות כדואר לעצמך,וכשזה מתקבל,אתה יכול להחזיר אותן לתיקיות,ע"י החלונית של קבצים מצורפים,שכתוב בה:שמור קבצים מצורפים. החסרון של השיטה:אין אפשרות לקבוע גודל של ממש,הדואר כאילו קובע את הגודל,לדוגמה:תמונות בגודל של בין 500KB ל-600KB,הופכות לרוב לתמונות מוקטנות בגודל של 90KB עד 130KB,זו לא אבחנה מדויקת,אבל בערך,

למעלה