תמונות פאפארצי

Nomero Uno

New member
תמונות פאפארצי

לפני מספר ימים פרסם הצהובון "סטאר" תמונות פאפראצי של התאומות הנה הן לפניכם

Nomero Uno

New member
זה לא מאתר

חבר שלי מארה"ב סרק לי את העמוד של העיתון אבל יכול להיות שהתמונות מופיעות בכל מיני אתרים או יופיעו בעתיד

למה אף אחד

לא מדבר איתי ולא מברך אותי בזה שעכשיו אני חדשה פה בפורום??? זה לא יפה

omerikoosh

New member
שלום לך !!! וולקאם !!! ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני מקווה שתהני כאן כי יש אנשים ממש חמודים ... תאמיני לי שכל היום את תשבי כאן זה הפורום הכי טוף שיכול להיות
אז ... תשבי ותשבי מול המסך של המחשב והתמכרות נעימה !

motib4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

מקווה שתהני.

תגידו

מתי כולם בדרך כלל נמצאים כאן? יש לכם איזה שעה שאתם ניפגשים ומדברים כאן?
מתה על התאומות...

motib4

New member
לא... תיארת מצב של צ´אט.

זה פורום וזה שונה. את יכולה להשאיר שאלה- לצאת ולחזור יום למחרת ולראות את התשובה. (סתם דוגמא)

doosie

New member
יוני, אל תצחיק אותי!!

חברה שלי סרקה את זה, היא מחו"ל(החברה) ואני יודעת בדיוק מאיפה לקחת את זה... אז אל תגיד שחבר שלך סרק את זה! ----------------------------------------------------------------- וכמו שאני מכירה אותך תתחיל להתווכח איתי, אבל זה לא עובד עליי.. מעניין זהצורת סריקה של החבר שלך היא בדיוק כמו של חברה שלי...!!! והיא העלתה את זה לאינטנט לפני יום !

Nomero Uno

New member
הדס...

חברה שלך יכולה לסרוק את זה וחבר שלי לא יכול ??? ואם אני לא טועה זה עמוד שלם אז אין כאן שום"צורת סריקה"

doosie

New member
מעניין...

מי זה חבר שלך? אני מכירה אותו? בטח שיש צורת סריקה! מעניין שהסריקה של חברה שלי היא בדיוק כמו הסריקה של חבר שלך! אתה לא חושב שזה ממש מעניין?!

Nomero Uno

New member
תחשבי מה שאת רוצה

אם את חושבת שהורדתי את זה מאיפשהו זכותך לחשוב ככה אני מצדי לא חייב לך או לכל אחד אחר בפורום הסברים ואת לא מכירה את החבר שלי מן הסתם כי הוא גר בארה"ב

למעלה