תמונות פורימונים תמונות פורימונים
J john middas loves ch New member 16/3/06 #2 רגע רגע... אתה היית אחד מהברנשים החסונים האלה בחאקי שבאו לצלם בסניפים (והיו גם בכרמי יוסף)?
I idanshaf2 New member 16/3/06 #3 כן... אותו ברנש חתיך וחסון הוא צמח ישי... רכז המפעלים של התנועה... ולגבי התמונות.. אנחנו עובדים על זה
כן... אותו ברנש חתיך וחסון הוא צמח ישי... רכז המפעלים של התנועה... ולגבי התמונות.. אנחנו עובדים על זה
J john middas loves ch New member 16/3/06 #5 אתה חושב שאם אני אגיד לו... "הילדה המוזרה במשקפי שמש שישבה בספסל לפני הכניסה לסניף על יד הילדה המוזרה בכובע האדום" הוא יזכור?
אתה חושב שאם אני אגיד לו... "הילדה המוזרה במשקפי שמש שישבה בספסל לפני הכניסה לסניף על יד הילדה המוזרה בכובע האדום" הוא יזכור?
I idanshaf2 New member 16/3/06 #7 גלרית פורימון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אני מזכיר לכולם.. כל מי שיש לו תמונות מהפורימונים מוזמן להעלות אותן לגלריית פורימון... פשוט לחצו למעלה על "גלריות".. ומשם אני בטוח שתיסתדרו...
גלרית פורימון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אני מזכיר לכולם.. כל מי שיש לו תמונות מהפורימונים מוזמן להעלות אותן לגלריית פורימון... פשוט לחצו למעלה על "גלריות".. ומשם אני בטוח שתיסתדרו...