תמונות פפראצ'י של אורלנדו בלום בים

alonros

New member
טעימה ראשונה -אורלנדו בים

אז ככה, כמו שהבטחתי, מצאתי כמה תמונות של אורלנדו בחוף הים, יש לי בערך 20 אבל אני מעלה רק כמה כדי לעשות קצת טיזינג. ואני יודע, הוא מדהים
לגבי השם, אתם יכולים לקרוא לי אלון...

alonros

New member
ועוד אחת

אני שוקל להעלות תמונה כל שעה בערך, כדי שיהיה למה לחכות
אבל בינתיים, תהנו מאורלנדו, אני מת על התמונות האלה...

alonros

New member
שלוש זה מספר המזל שלי

אז הנה עוד תמונה וקצת מידע, התמונות הללו צולמו בערך לפני כעשרה ימים בפלורידה, במיאמי ביץ'. אני ממש לא יודע מי זה הבחור שנמצא אתו, אולי שומר הראש שלו?!

shaya23

New member
מדהים... מהמם.... מושלם! אבל..חח

כרס קטנטנה? סתם.. חחח ותשרשר לאותהה הודעה את כל התמונות..

alonros

New member
או קי, נראה לי שמצאתי שיטה

אז אני מעלה את כל התמונות עוד פעם...

קמימונת

New member
פשוט מאוד!

תבחר הודעה אחת, וכל פעם שתרצה להעלות תמונה תלחץ על "הוסף תגובה" באותה הודעה ותשלח את התמונה בתגובה. לשלוח הודעה חדשה על כל תמונה זה.. אממ.. פשוט עדיף שלא.

alonros

New member
תמונות פפראצ'י של אורלנדו בלום בים

אז ככה, אני מעלה את התמונות בשרשור אחד כדי שלא יתפזרו בכל הפורום הזה. שלוש תמונות של אורלנדו בלום שצילם צלם פפראצי לפני עשרה ימים בערך בחוף היפ במיאמי ביץ', פלורידה. אני לא יודע מי הבחור שנמצא אתו אבל את מי זה מעניין. אורלנדו נראה מ ד ה י ם !!!! בערב אני אעלה עוד תמונות, בסך הכל יש בערך 20

alonros

New member
תמונה מספר 2

זה כמעט כמו להיות בסרט, הוא במים, תמונה שנייה הוא בחוץ....וזה ממשיך

alonros

New member
תמונה מספר 3

עכשיו אורלנדו לבד, ן, נראה שרואים קצת כרס, אבל אני מניח שזה בגלל שהוא מתכופף קדימה ולא בגלל שהוא השמין או משהו כזה....הוא עדיין הכי שווה בעולם

alonros

New member
תמונה מספר 4

בגלל שהייתם איתי כל כך בסדר, מצאתי את התמונה הרביעית וסוף, סוף מתחילים לראות משהו... אחלה אחלה של תמונה

../images/Emo99.gif

תודה רבהההה!! הוא מדהיםםםםםם
וזה לא כרס הוא פשוט התכופף תודההה!

alonros

New member
נו באמת...

אם אני אגלה איפה אז מה הטעם שאני אהיה פה
יש לי כל מיני אתרים שאני רשום להם שמתעסקים בכוכבים וזה הגיע, שמחתי ואז ניסיתי לחפש איזה פורום שעוסק באורלנדו...ככה מצאתי אתכם...יש לי עוד המון תמונות שלו ממגאזינים וכאלה, והכי מגניב זה תמונות שלו מתוך סרטים...לאט לאט אני אעלה את כל התמונות. אין פה גלריות בפורום שאפשר להעלות את התמונות? רק בהודעות?

יש גלריות...

אתה יכול להעלות אותן לשם..אבל אני מקווה שאתה לא רק בפורום כדי להעלות תמונות אלא להשתתף דיונים פה גם.
ואגב,ברוך הבא לך!
אני קארין,בת 16 וחצי מקרית ים.. תהנה פה..זה אחלה פורום והבנות ממש מתוקות..אחת אחת..

alonros

New member
בכיף, איפה זה בכלל קריית ים...

זה אחת הקריות באזור חיפה?

למעלה