תמונות פרומו ראשונות וגם פרומו ראשון

Robin Sparkles

New member
האמת שבדיוק נזכרתי

שכבר צריכים להיות פרומואים לכל הסדרות.. נראה שהולך להיות נחמד
תודה!!

adii1201

New member
פוסטר רשמי של עונה 8../images/Emo239.gif../images/Emo240.gif

אמג פליסיטי מדהימה
זה תמיד הורג אותי איך אווה יוצאת מזעזעת בתמונות האלה ואיך מרשה תמיד נראית כאילו היא עוד שניה הולכת לרצוח מישהו וטרי, נו, למה אפשר לצפות מהפרצוף תחת שלה
רק פליסיטי המושלמת שלי

adii1201

New member
אווה לא נראית מדהימה

היא תמיד נראית כמו בובת שעווה גרועה. אני לא אומרת שהיא מכוערת חלילה, שלא תביני אותי לא נכון, אבל עם היופי שלה הם תמיד איכשהו דופקים לה את התמונות פרומו והיא נראית כל כך סתם, כל כך AGH.

adii1201

New member
לא היא לא. תחפשי פוטושוטים שלה

שהם לא של דספרט. שם היא נראית מדהימה. פה היא נראית כמו בובת פלסטיק. אני לא אומרת שהיא מכוערת, שוב, שלא תביני אותי לא נכון. אני פשוט בטענה שהם לא ממצים את היופי שלה באמת.

LeAnnDylan

Well-known member
מזה משנה אם יש לה תמונות יפות יותר

לכל הבנות יש תמונות יפות יותר מהתמונה בפוטושוטס הזה. את פשוט טענת שהיא מכוערת פה ובעיניי היא מהממת בתמונה הזו.

adii1201

New member
לא, אני טענתי שהיא תמיד יוצאת

לא וואו בכלל באף אחת מהתמונות האלה, בעוד שהאחרות (לרוב) יוצאות די טוב, היא יוצאת די רע.

סוזן ממש יצאה פרצופתתתת../images/Emo6.gif

תחתתתת
איכססססססססס איך היא אישרה תמונה כזאת????? על לעמוד באמצע הפוסטר של ווניטי היא כמעט הלכה מכות

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא כנראה הבינה

שit doesn't get any better than this
אולי היא סופסוף החליטה להשלים עם המציאות

CharmedRulez

New member
דווקא הכי אהבתי את אווה פה

ופליסיטי מקום שני באמת אבל יצאה לה לסת גברית ממש דומיננטי אז אני פחות אוהב. לא הבנתי איפה מתחבא חצי מהשיער של טרי האצ'ר.

נכון שזה מצחיק

שבתמונת פרומו מהעונה הראשונה פליסיטי נראית הכי פחות טוב ומושקעת מכולן (|חבלתליה|) אבל בתמונת פרומו שלה בעונה השמינית היא נראית לדעתי הכי טוב מכולן.

למעלה