תמונות+קטע וידאו....

West Doll

New member
תמונות+קטע וידאו....

מתוך הצילומים לוידאו החדש של אשלי...Invisible היא נראית פשוט מדהימה שם!!!

יש לי שאלה ...

השיר החדש שלה - Invisible הוא מתוך הדיסק המתהווה (הדיסק השלישי) שלה
כי אני לא מצאתי את השיר הזה בדיסק i am me ... שמישהו יכול לענות לי

West Doll

New member
טוב....קראתי קצת וביררתי...

ומסתבר ש-invisible הוא שיר חדש לגמרי של אשלי והוא לא כלול באלבום האחרון שלה I am me אין לי מושג למה היא עשתה את זה....אבל ככה זה... אם אתם רוצים להקשיב לשיר פשוט תקליקו פה... (זה בדיוק מתחת לתמונה שלה...אפשר לשמוע ב-media player וב-real...)

CoolBoy16

New member
אוף איזה מעצבנת היא../images/Emo4.gif

כל כך הרבה שירים טובים שהיא לא הוציאה בתור סינגלים גם בדיסק הזה וגם בקודם...היא תמיד (חוץ מ PIECES OF ME) בוחרת את השירים שאני הכי פחות אוהב.... בכל מקרה INVISIBLE שיר ממש טוב
נקווה שהקליפ לא יאכזב כמו הקודם

West Doll

New member
חחח...נכון!

אבל לפי התמונות זה נראה דווקא קליפ אחלה...היא מתאגרפת שם..

קראתי ש...

השיר לא כלול בגרסה הרגילה של I Am Me אלא יכלל בהוצאה מחדש של הדיסק (Reissue) כדי לקדם את מכירות האלבום. השיר הזה הוא השיר החדש היחיד שנוסף לאלבום.

וואיי היא ממש יפה ןהסרטון ממש יפה

יו יו זה יהיה קליפ ממש ממש יפה... היא ממש ממש דומה לגסיקה אחריי הניתוח אףף... מדהים כמה שהיא עכשיו דומה לה... ועוד בקליפ היא סקסית יותר מדרך כלל... קשה לי להודות אבל כמו גסיקה חחח... קצת ממוסחר כי אהבתי יותר את הסגנון אבריל שלה אבל גם ככה זה יפה... ממתין לקליפ בקוצר רוח... אני חושב שעכשיו יהיה לה יותר יפה לחזור לשחור לא כך?

אני לאדעת מה איתכם

אבל מזה השטויות האלה להוציא את הדיסק שופ?! למה ?! זה מתחיל להיות ממוסחר וזה לא איך שאני אוהבת את אשלי =\ אבל שיהיה אני מקווה שאני טועה בכל אופן אהבתי תשיר!!:}}

למעלה