תמונות של אייל וטל

LoLo16

New member
תמונות של אייל וטל ../images/Emo13.gif

שלומלום לכם... אני זוהר, מפורום רב"י ואנ"ה...
הנה תמונות של אייל וטל שצילמתי אחרי הצילומים השבוע (התמונות של אייל לא כ"כ טובות... למרות שעשיתי לו בוק עם איזה 40 תמונות, זה היה בחושך ולא כ"כ ראיתי מה אני מצלמת...
אבל הוא עדיין שווה ביותר
)

LoLo16

New member
ועוד טל ../images/Emo99.gif

בזמן שהוא דיבר עם המצלמה של שלי

kfm

New member
חחחח!! ישר לתיקיה של קיציס ופרידמן

(וכן, יש תיקיה כזאת)

Yuvalenko

New member
תודה רבה זהר!!! ../images/Emo3.gif

ולמה שלא תשתתפי יותר בפורום שלנו גם? אנחנו אחלה חבר'ה, צעירים (רובינו) חכמים (רובינו) ולא ציניים בכלל (טוב נו, זה כבר מוגזם). נו כיף פה!
אגב, נורא רציתי לבקש ממך שתצלמי אותי ואת טל, משום מה מעולם לא הצטלמתי איתו... אני כנראה קצת גדול בשביל זה, הא?
אבל בסוף לא ביקשתי, התביישתי, לא ידעתי בכלל מי את... פעם הבאה אם תבואי, אז.. אני אשמח.

greeneye

New member
האאאאאאאאאאאאא!

*יש להקריא כמו קריאה נדהמת של שאיפה ברוורס* יובל הודה שהוא- "גדול מידי" ולא צעיר! הא!

LoLo16

New member
../images/Emo2.gif חבל שלא ביקשת.......

ובבקשה
אני מקווה שבועז יחזור אלי ואז אני אוכל ללכת גם השבוע.. (בעייתי נורא שזה ביום שישי בערב...
)

Yuvalenko

New member
אני גם מקווה בשבילך. ../images/Emo9.gif

אני לעומת זאת לא אוכל להגיע בכל מצב, כי מתוכננים לי ספירות מלאי בחנות בשישבת... :\

find the truth

New member
איך לברר הופעות בקאמל?

מה המצב אחי? אייל קיציס מרבה להנחות בקאמל קומדי קלאב.. אני כבר מלחא זמן רוצה לבוא לראות ש םסטנד אפ טוב.. תה יודע איך אני יכול לברר מתי יש שם הופעות חוץ מהעיתונים. בטח יש איזה שהוא אתר.. או לקטמל בכלל יש אתר משלו. אני מת כבר ללכת לשם! וואלה אני יודה לך

שלנג

New member
שלום...

רק לידיעה - קיציס לא מנחה בקאמל קומדי קלאב אבל בהחלט יש שם אחלה הופעות... אני ממליצה להכנס לפורום הבא ולברר... http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=11983 :)

למעלה