תמונות של אמיר מאתמול

תמונות של אמיר מאתמול

תמונות של אמיר פיי גוטמן מהאתר exit אתמול הוא הופיע במועדון התאטרון http://www.exit.co.il/PartyPics/Party.aspx?partyID=2313&PageNum=18 תדפדפו באתר יש מלא תמונות שלו

miri a

New member
באטרף יש תמונות של אמיר+מיכל

שהיא גם הייתה שם איתו... :) צחוקים איתההה שיכורה שלייייייייי

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifיכולה להביא קישור לאתר../images/Emo35.gif

LOVEאמיר

New member
קבלי קישור../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כנסי לכאן! ובוא'נה האמדורסקית הזאת נראה לי נמשכת יותר לאמיר מאשר לאסף (דווקא עם פ' סופית!
)... מה זה?!...

Plasure

New member
מה רע?

יחסים שבין ידיד וידידה יותר טובים... זה לא קשור להמשכות, וגם אם כן..אז מה הבעיה?

LOVEאמיר

New member
לא אמרתי שיש כאן משו רע...

אז נא להירגע! ואמרתי את זה כי היא נשואה + ילדה ולי אישית זה נראה מוזר שהיא ממשיכה להימרח על גברים אחרים... זה ממש זול
.

LOVEאמיר

New member
חחחח כן אני יודעת שהוא אמר את זה...

אבל עדיין, תסכימי איתי שאשה נשואה לא צריכה להתנהג ככה ולהימרח על גברים אחרים. אפשר להיות ידידים, "אחים" (או איך שלא תיקראו לזה) גם בלי כל זה, תאמיני לי. מילא היא הייתה רווקה... בסדר. אבל היא כבר מזמן לא... אז...
*מקווה שהבנת*

Plasure

New member
כמו שאמרתי. זה לא משנה את זה

שהיא נשואה+ילדה אני מאמינה שהיא אישה לתפארת לאסף ואני יודעת שהיא הכי אמא שיש למילו'ש...

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifסבבה, קראתי..הפנמתי..

יש מש'ו בדברייך, אבל אני לא נכנסצ לחיים שלהם. חיה ותן לחיות

Plasure

New member
בין גברים אחרים לבין אמיר יש הבדל

יש לך ראש סגור בתכלס ולה יש ראש פתוח ואני מבינה אותה, היא מתנהגת כאילו הוא אח שלה וזאת ההתנהגות אין מה לעשות ואל תשכחי שלהתחבק ולהתנשק עם אמיר זה כבר דבר שבשגרה שלהם...כן?

LOVEאמיר

New member
טוב מאמי, אני לא ירדתי עלייך -

אז אל תרדי עליי או.קיי?! תחשבי מה שאת רוצה! רק חבל לראות (שוב) שבנאדם בסה"כ מנסה להביע דעה וישר זה חייב להגיע לירידות...

Plasure

New member
זה ממש לא היה בקטע של ירידה

אני לא חושבת ש"ראש סגור" זה ירידה זה סגנון חיים וזה לא משו שונה פשוט יש אנשים עם ראש סגור ויש אנשים עם ראש יותר פתוח לא התכוונתי לרדת עלייך אבל את גם צריכה לחשוב פה קצת על מה שאת אומרת כי את אומרת סתם דברים כאילו את לא מכירה את מיכל ואת מערכת היחסים שלה עם אמיר, עם כל הכבוד, כן? אז אין לך מה לשפוט אותה.

למעלה