תמונות של אתרים באיזור

תמהוני

New member
תמונות של אתרים באיזור

לפורום הירוק במודיעין דרושות תמונות של האתרים הבאים: גבעת התיתורה גבעת שר בקעת הנזירים איזור חרבת קנובה/חרת אנו מחפשים תמונות "מרחוק" שתופסות חלק גדול מהאזורים האלה. הם מיועדים כולם או רובם לבנייה וסלילה שאותן אנו רוצים למנוע. דרך אגב עיינתי בתמונות בכניסה לפורום מעוניין לדעת בדיוק באיזה חלק של התיתורה הן צולמו.

prophit

New member
שני דברים........

-חירב'ת חדת ולא חרת -והאם הכוונה בבקעצ הנזירים היא למערות הנזירים

Neta558

New member
לגבי התמונות בגלריה

הן צולמו באיזור שממש מעל רחוב עמק דותן. יש מתחילת הרחוב עליה לגבעה והן צולמו במיקומים שונים לאורך השביל. אם תכתוב מאיזה איזור אתם מחפשים צילומים אני אוכל לעזור לפחות עם חלק מהמקומות. (אני לא מקשרת בין השם למקום
)

תמהוני

New member
תודה על ההענות

קודם כל פרופט, באמת התבלבלתי בשם ולגבי עמק הנזירים אני באמת לא יודע, ייתכן שכן...זה בדיוק בקצה המזרחי של יער בן שמן, קרוב יחסית לאזור התעסוקה. עכשיו אני אנסה לענות לנטע, מקווה לא לבלבל עוד יותר...הכי פשוט להראות במפה אבל צריך לעשות אחת. לגבי הצילומים, מדובר באזורים הבאים (רשימה חלקית) גבעת תיתורה, החלק שצמוד לעמק דותן וכן החלק המערבי, צמוד לרחוב כליל החורש (הרחוב שמחבר את עמק דותן לעמק איילון ויש רק מצד אחד שלו בתים) ולמודיעין סנטר. אלה אזורים שכאמור כיום עדיין מסומנים בתוכניות כמיועדים לבנייה. הגבעות הדרומיות (מדרום לרעות, בוכמן). ליד (שער גילה? הדרומי) של רעות. גבעת שר - צמוד ממערב לכביש 3, קשה לי לדמיין כרגע את המיקום המדוייק בקעת הנזירים - מצפון לאזור התעסוקה. האזור הזה יוקף ממערב על ידי כביש 4 שמוביל לאזור התעסוקה ויימשך דרומה עד להמשך של ואדי ענבה (ששם יעבור כביש 431). חוץ מתמונות אנחנו מחפשים גם מתנדבים.

Neta558

New member
אני אשתדל לצלם חלק מהמקומות

אני מקווה שאני אוכל לצלם את השניים הראשונים בימים הקרובים. האחרים קצת רחוקים, או שלא הבנתי איפה הם... השער הדרומי של רעות, מישהו יודע ליד איזה רחוב ברעות זה יוצא? מתחם בוכמן לא אומר לי יותר מדי
מחפשים מתנדבים לאיזו מטרה?

א.א.אפל

New member
פעם הסברתי לגבי חירבת חדת'

וחירבת בארית וקנובה בפורום. תחפשי בארכיון, אם לא אשמח שוב להסביר

תמהוני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif ומתנדבים צריך לכל מיני...

דברים כמו עמידה בדוכן הסברה (יהיה בקרוב...) עזרה בסיורים לתושבים וסימון שבילים - כרגע בשיתוף עם חוגי סיור

כדאי לפרסם בפורום שמירת טבע

אני מקווה שיש בפורום עוד גולשים ממודיעין והסביבה (חוץ כמובן מאפל
) שיוכלו לסייע. אגב, קק"ל עשתה מצגת יפהפייה של אזור מודיעין כולל בקעת הנזירים, ואפשר לנסות לבקש מהם תקליטור עם המצגת הזו. עמית מהשרון מנהל פורום שמירת טבע

תמהוני

New member
לגבי המצגת

היא באמת יפה, אבל לא הכי ברורה. אנחנו מנסים לעבוד בשיתוף איתם, בינתיים זה די מתעכב. זה באמת רעיון טוב לנסות להוציא תמונות משם, אני לא יודע אם אפשר להוריד אותן ישר מהדיסק. (שחולק בכל תיבות הדואר בסביבה) חוצמזה היה פה מישהו שאמר שיפרסם את העניין בפורום שמירת טבע. אני מבין שזה לא נעשה אז אני אנסה...

למעלה