תמונות של ברלד רזה!
F FreestyleBoy New member 18/3/06 #4 וואווווווווווווווווו פשוט כל הכבוד לבן אדם הזה...אני מת עליו,ובאמת כל הכבוד..
פ פ ר י א ו ר New member 18/3/06 #5 ../images/Emo12.gif מעולם לא ראיתי אותו לובש ג'ינס, ונחמד לראות אותו עומד על הרגליים. אמ.. יפה יפה.
J Johnblaze New member 18/3/06 #6 זה לא הגיוני WOWW מה הוא פשוט רק שתה מים במשך חודשיים? אפשר לדעת את המספרים המדוייקים ?
F Forever NemeSh New member 18/3/06 #7 וואו ../images/Emo12.gif הוא ממש נראה טוב. וטוב לראות שהוא עומד על הרגליים ועם ג'ינס ברלד בחיים לא הייתי חולמת כל הכבוד לו.
וואו ../images/Emo12.gif הוא ממש נראה טוב. וטוב לראות שהוא עומד על הרגליים ועם ג'ינס ברלד בחיים לא הייתי חולמת כל הכבוד לו.
מ מור תייר New member 20/3/06 #9 וואאאאאוו... רגע.. אני קצת בדיליי. אבל מה בדיוק גרם לו להחלטה הזאת לרדת במשקל? אני קצת לא מעודכנת בזה...והוא ממשיך להופיע, כן? אז איפה..?
וואאאאאוו... רגע.. אני קצת בדיליי. אבל מה בדיוק גרם לו להחלטה הזאת לרדת במשקל? אני קצת לא מעודכנת בזה...והוא ממשיך להופיע, כן? אז איפה..?
מ מור תייר New member 21/3/06 #16 אופס../images/Emo3.gif באמת אני לא יכיר... אבל מאיפה אתם יודעים שמישהו השפיע עליו ולא הוא החליט את ההחלטה בעצמו?!
אופס../images/Emo3.gif באמת אני לא יכיר... אבל מאיפה אתם יודעים שמישהו השפיע עליו ולא הוא החליט את ההחלטה בעצמו?!