תמונות של בר בהריון ולידה
K keren1877 New member 25/11/02 #3 תמרה הוא מדהים! בן כמה הקטנצ´יק? הוא כזה יפה, עם עור חלק ואדמדם. פשוט מתוק!
D dorlim New member 25/11/02 #6 יוווווו איזה בוביק ../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif בונבון של ממש ו...יש לו יותר שיער מהרבה מאד בוגרים שאני מכירה מזל טוב ורק אושר
יוווווו איזה בוביק ../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif בונבון של ממש ו...יש לו יותר שיער מהרבה מאד בוגרים שאני מכירה מזל טוב ורק אושר
P POOH* New member 25/11/02 #11 תמרה הוא יפהפה..... וגם האביר הסכים למרות שגם נפלט לו "אבל הוא נורא קטן..." לאחר שהסברתי לו שהילד בן שבוע הוא נרגע... בכל מקרה המון מזל טוב POOH [והאביר]
תמרה הוא יפהפה..... וגם האביר הסכים למרות שגם נפלט לו "אבל הוא נורא קטן..." לאחר שהסברתי לו שהילד בן שבוע הוא נרגע... בכל מקרה המון מזל טוב POOH [והאביר]
י יעלי2 New member 26/11/02 #23 ../images/Emo95.gifתמרה הוא חמוד, הוא מתוק והוא מאוד דומה לך. תגידי איך שכנעתם את הכלבה למצוץ את המוצץ? היא נובחת הרבה? זה לא מעיר אותו? יצא לכם ילד אגזמפלר. משהו משהו.
../images/Emo95.gifתמרה הוא חמוד, הוא מתוק והוא מאוד דומה לך. תגידי איך שכנעתם את הכלבה למצוץ את המוצץ? היא נובחת הרבה? זה לא מעיר אותו? יצא לכם ילד אגזמפלר. משהו משהו.
נ נועה וגיא New member 25/11/02 #5 כזה פשוש- באמת ../images/Emo57.gif ואני מזה לא מתחברת לתינוקות (אין מה לעשות, ההורמונים כנראה נכנסו אצלי לפעולה ). כזה מתוק!!! רק בריאות שיהיה לכם וחיים טובים והמון אושר ונחת (זה לא הרבה לבקש, לא?)
כזה פשוש- באמת ../images/Emo57.gif ואני מזה לא מתחברת לתינוקות (אין מה לעשות, ההורמונים כנראה נכנסו אצלי לפעולה ). כזה מתוק!!! רק בריאות שיהיה לכם וחיים טובים והמון אושר ונחת (זה לא הרבה לבקש, לא?)
D daldan New member 25/11/02 #10 תמרה הוא משגע ../images/Emo95.gif יפיוף אמיתי, כזה בונבון, ממש לאכול אותו.
ת תמרה* New member 25/11/02 #15 המוצץ נפל על הרצפה, והיא היתה שם כנראה, ואחרי דקה היא יצאה אלינו עם המוצץ בפה, ומאז הוא שלה, והיא מסתובבת איתו בבית, המוצץ התגלה כמשהו שמאוד מרגיע אותה
המוצץ נפל על הרצפה, והיא היתה שם כנראה, ואחרי דקה היא יצאה אלינו עם המוצץ בפה, ומאז הוא שלה, והיא מסתובבת איתו בבית, המוצץ התגלה כמשהו שמאוד מרגיע אותה