תמונות של ג.ש בבאר שבע

fireman

New member
תמונות של ג.ש בבאר שבע

ובכן צילמתי תמונות, הן נמצאות במחשב שלי כרגע, כ20 תמונות השאלה היא איך אני מעביר אותן? להעלות אותן לרשת לאחסון שיש לי והגישה אליהם תהיה כמו לאתר או להעלות 20 תמונות כאן לפורום?

mr. man

New member
לאחסון

לראות תמונות דרך האתר זה לא נוח, וממילא זה ירד עוד כמה ימים מהעמוד הראשון. אני אומר שתכניס אותם לאיזה אתר, ושהמנהל יכניס את האתר בקישורי הפורום.

fireman

New member
למעוניינים תמונות מבאר שבע

תמונות של גורדי שחקים בבאר שבע באתר שלי הכל כבר שם תעשו חיים ו.....אני ממתין לתגובות

oren*

New member
מגדל רמב"ם הוא פרוייקט נחמד מאוד,

תוכל לברר לי בבקשה מי היזם (יכול להיות שזה "כהן פיתוח"? כי יש פרוייקט דומה מאוד בפתח תקווה). וכמובן היכל המשפט - יפהיפה. מזכיר לי מאוד את מלון מלכת שבא באילת. כל הכבוד על הצילומים האיכותיים, נשמח לראות עוד בהמשך.

fireman

New member
ובכן

היזם של פרוייקט ככר הרמב"ם הוא איתו יזם שבנה גם את מגדל ספיר וגם את קניון אביה בבאר שבע שמה של החברה הוא ש.י ברכה מבאר שבע. לגבי הכיל המשפט בהחלט בניין יפיפה. לגבי פרוייקט ככר הרמב"ם יש לי בעיה אחת שים לב כמה קרובים שני הבניינים....."קצת" צפוף ד"א פרוייקט מגדלי קרן גם הוא פרוייקט מכובד מאוד שבאופן ערוני הוא גם יקר יותר מפרוייקט ככר הרמב"ם. אני אצלם מחר אותי את מגדלי דורי ומנהטן גארדן אני חייב לספר כמה דברים בנוגע לצילומים.... רוב הבניינים למעט ככר הרמבם וספיר נמצאים כולם במתחם הסיטי של באר שבע מתחם צפוף מאוד שהמרחק בין הבניינים מסתכם בכמה עשרות מטרים מה שמקשה מאוד על הצילום, את מלון פרדייס נגב צילמתי מתוך שלוחה של אוניברסיטת בן גוריון נמצאת ממול וגם זה לא הספיק בעיה נוספת בעיקר בהיכל המשפט שצולם בחלקו האחורי מסיבה פשוטה מאוד...אי אפשר לצלם את החזית, כולה מלאה עצים ובתמונה הכי טובה חצי בניין מוסתר ע"י העץ וכל ניסיונותי עלו בתוהו. בעיה נוספת היא קווי חשמל ועמודי תאורה שמפריעים לצילום. תאמינו או לא כאשר צילמתי את היכל המשפט פנה אליי מאבטח של קריית הממשלה ושאל אם אני עיתונאי וביקש לראות תעודת עיתונאי....
בקיצור היה יום מעניין, טיילתי הרבה, לגבי פרוייקט השק"ם אותו לא צילמתי כי אין מה לצלם שם בינתיים יש שם בור עם שני מנופים ו4 מכונות קידוח תהנו מהצילומים.... יום טוב

למעלה