תמונות של האנשים בפורום..(שימו פה)

lolshay

New member
תמונות של האנשים בפורום..(שימו פה)

הנה אני באי קוס שביוון http://img109.exs.cx/img109/3236/3302910919mw.jpg

Tomak19

New member
פששש, תמונה טובה

אני אישית אף פעם לא הייתי באיים של יוון, אלא רק באתונה. אין לי גם כוונה לטייל שם, בגלל שיוון היא אולי המדינה הכי עויינת לישראל בכל אירופה... בקשר לתמונה שלי- היא גדולה מידי, יותר מפי 4 מהמותר. ואגב, שי, תעלה כבר על הicq, יש לי תמונות לשלוח לך...

TRANSFER

New member
אויש קצת הגזמת...

"המדינה הכי עוינת באירופה" יש מדינות באירופה שיותר עוינות לישראל מאשר יוון. לדוגמא צרפת. מהדינות מהיותר "ידידותית" לישראל שיש באירופה. יוון לפי דעתי ממוקמת במקום די מכובד יחסית לשאר המדינות. אם נלך לפי התיאוריה שלך אז ישארו לנו רק 4 מדינות לבקר בעולם, ארה"ב, מיקרונזיה ועוד 2 מדינות שלא רואים אותם במפה..

Tomak19

New member
של נעליך מעל רגליך

תקשיב חבוב, אני יודע על מה אני מדבר. אני מכיר טוב מאוד את הצרפתים, לרוב לא אכפת מישראל, אלה שמתנגדים לה מתנגדים למדיניות שלה ולבעיות שלה עם האו"ם, לא לזה שיש את תל אביב חיפה וירושלים. העויינות האמיתית בצרפת מקורה באזרחים המוסלמים, המהגרים ממדינות ערב. היוונים דיי עויינים את ישראל, בצורה חולנית אפילו, ואצלם זה שנאה ממש והתנגדות לעצם קיומה של ישראל. צרפת היא אחלה של מדינה, והאנשים בה ממש ממש נחמדים. בקשר לפוליטיקאים- אצלנו המצב לא יותר טוב.

Tomak19

New member
אתה לא יודע שיש לי פטור??

אין נעליים צבאיות, אין תורנויות, אין שמירות, לא נתקל במשטרה צבאית- הכי טוב שיש!!!(חוץ מהעובדה שאני לא יכול לירות במטווחים, זה מה זה כיף!!!).

סיונתו

New member
צריך לעשות "ספר הפטורים הגדול"

ולרשום שם את כל הדברים האלה... "של נעליך מעל רגליך כי יש לך פטור" "מחבל- עצור
יש לי פטור
" "משתלם...הפטור משתלם..." מה עוד היה

למעלה