תמונות של הזנב שמן אפריקאי שלי:::

lizard boy

New member
תמונות של הזנב שמן אפריקאי שלי:::

אלה התמונות הכי קטנות שיש לי יש לי עוד הרבה תמונות של כל הזוחלים שלי ואני לא מגזים זה תמונות מדהימות ויפות שלא תראו בהרבה מקומות!!!!!! רק חבל שהם יותר מידיי גדולות

lizard boy

New member
תמונה שנייה

תמונה שנייה הזכר זה השמן יותר ובעל הזנב היפה

lizard boy

New member
לשון כחולה

תפסתי בכמה תמונות את החומט לשון כחולה שלי שותה מים עם הלשון בחוץ הכל!!!!! אבל יש בעיית גודל של הקובץ! ואני לא הצלחתי להקטין אותו טוב אני אנסה בכל מקרה צילמתי כמה וכמה תמונות אך אני אפרסם רק כמה .

o r i 6 6 6

New member
תמונות יפות

אוסף טוב יש לך נסה להקטין את התמונה של החומט

יופי של תמונות

אתה יכול להוריד את גודל התמונה וככה היא תתפוס פחות נפח ותוכל להעלות אותה כאן. בכל מקרה מצאו חן בעיני השממיות שלך, תגיד הבהירה יותר (השמנה) זו הנקבה? כי אם כן היא נראת בהריון.

lizard boy

New member
הבהירה זה הזכר

הוא נולד בייבי אצל מישהו ולא בא במשלוח והוא טחן וטחן אוכל עכשיו קצת פחות כי חורף!! אבל הם נהדרים והזכויות שמורות לי חח רק מה שחסר לי זה לראות את התמונות שאני צילמתי עם קרדיט של מישהו אחר

lizard boy

New member
חחחח

חחח אחי התכוונתי שהוא נולד בייבי בארץ ולא בחו"ל והוא לא היה צריך לעבור את המשלוח! הנקבה עברה משלוח והזנב שלה נשר

lizard boy

New member
חומט לשון כחולה

בבקשה תמונה אחת מתוך בוק שעשיתי לה אני אפרסם רק את זאת בינתיים ואולי אח"כ את האחרות

lizard boy

New member
לאופרד בהתנשלות

עוד תמונה אחת מתוך בוק שאני שומר לעצמי

lizard boy

New member
אוקיייי

רוב השממיות בסוג באובלפרין ( eublepharin ) אוכלות את נשלן גם בכדי לא להשאיר ראיות שיש לטאה באזור וגם יש המון המון ויטמינים ומינרלים בנשל ראית את התמונה של החומט ושל הנחש??

eublepharin זו קבוצה של שממיות

בעלות עפעפיים בניגוד לשאר מיני השממיות שצריכות להשתמש בלשון בכדי לנקות את העיניים.

למעלה