תמונות של הלהקה הכי טובה ביקום!!!|* להקה מספר 1
T TaKe Me DuDi New member 30/10/03 #6 ראיתי אותו ../images/Emo99.gif היה לנו הופעה מהבצפר והוא היה גיטריס באיזה להקה כזאת ששרים שירים של פעם...... שכחתי איך קוראים לההההה
ראיתי אותו ../images/Emo99.gif היה לנו הופעה מהבצפר והוא היה גיטריס באיזה להקה כזאת ששרים שירים של פעם...... שכחתי איך קוראים לההההה
T TaKe Me DuDi New member 31/10/03 #20 אני יודעת שיש להם שם ....... זכרתי שזה משו כזה משנות ה-70 אבל לא עלה לי השם בראש איזה חמודים
פ פקצה ירושלמית New member 1/11/03 #22 או מיי גגגגגגוווווווווודד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מאאאאאאאאאוווווווווההההההההההבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! אין אין אין מילים....החתימה שלי מדברת בעד עצמה כרגע...............
או מיי גגגגגגוווווווווודד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מאאאאאאאאאוווווווווההההההההההבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! אין אין אין מילים....החתימה שלי מדברת בעד עצמה כרגע...............
ל ל י מ ו ן New member 30/10/03 #9 למישו יש תמונה של אייל? אין אני חייבת לחברה שלי היא מה זה חולה עליו..... וגםם הוא מה זה חמוד היינו בהופעה שלהם אז היא עושה לו איל אתה מלך אז הוא עושה לה:"לא-את!" למרות שאני תכלס אוהבת תמוסיקה אבל כולם חמודים..
למישו יש תמונה של אייל? אין אני חייבת לחברה שלי היא מה זה חולה עליו..... וגםם הוא מה זה חמוד היינו בהופעה שלהם אז היא עושה לו איל אתה מלך אז הוא עושה לה:"לא-את!" למרות שאני תכלס אוהבת תמוסיקה אבל כולם חמודים..
U unagy New member 30/10/03 #11 נוסיף קצת למאגר ../images/Emo13.gif בקרוב יפתחו גם גלריות. כרגע יש תקלה בנושא, אך כשתפתר הבעיה יפתחו גלריות שונות. אבל עד אז הנה
נוסיף קצת למאגר ../images/Emo13.gif בקרוב יפתחו גם גלריות. כרגע יש תקלה בנושא, אך כשתפתר הבעיה יפתחו גלריות שונות. אבל עד אז הנה