תמונות של כפיר מההשקה: כל התמונות לכאן
T the Girl of Love New member 30/10/07 #3 ../images/Emo214.gifלראשונה בקושי אעלה תמונות ../images/Emo163.gif החלטתי להיות ספונטנית ולהנות מכל רגע ולא לצלם, לשם שינוי. קיבלתם מספיק תמונות בהופעות הקודמות וראיתי שיש מלא צלמים, אז ויתרתי... וחוץ מזה, נראה לי שגם משה צילם!!!!
../images/Emo214.gifלראשונה בקושי אעלה תמונות ../images/Emo163.gif החלטתי להיות ספונטנית ולהנות מכל רגע ולא לצלם, לשם שינוי. קיבלתם מספיק תמונות בהופעות הקודמות וראיתי שיש מלא צלמים, אז ויתרתי... וחוץ מזה, נראה לי שגם משה צילם!!!!
T the Girl of Love New member 30/10/07 #4 ../images/Emo214.gifובכל זאת- מגיע קרדיט על הצילום כל התמונות שאני אעלה צולמו ע"י נטעלי
T the Girl of Love New member 30/10/07 #5 ../images/Emo214.gifיש לכם תמונות מההופעה?!יש לכם אלבום!! בשעה טובה נפתחו האלבומים של הפורום של כפיר, אתם מוזמנים לעיין בתמונות וגם להעלות בעצמכם! לחצו כאן כדי להגיע אל אלבום הופעת ההשקה.
../images/Emo214.gifיש לכם תמונות מההופעה?!יש לכם אלבום!! בשעה טובה נפתחו האלבומים של הפורום של כפיר, אתם מוזמנים לעיין בתמונות וגם להעלות בעצמכם! לחצו כאן כדי להגיע אל אלבום הופעת ההשקה.
Y yaftshu New member 30/10/07 #6 הוספתי תמונות לאלבום../images/Emo99.gif בדר"כ אני מצלמת הרבה יותר רק שהפעם העדפתי להנות מהאוירה שהיתה פשוט מדהימה. האדרנלין היה מטורף כפיר היה מקסים המקום היה מלא עד אפס מקום והיתה אנרגיה מטורפת באויר כן ירבו הופעות כאלה אז את המעט שצילמתי העלתי לאלבום. תהנו.
הוספתי תמונות לאלבום../images/Emo99.gif בדר"כ אני מצלמת הרבה יותר רק שהפעם העדפתי להנות מהאוירה שהיתה פשוט מדהימה. האדרנלין היה מטורף כפיר היה מקסים המקום היה מלא עד אפס מקום והיתה אנרגיה מטורפת באויר כן ירבו הופעות כאלה אז את המעט שצילמתי העלתי לאלבום. תהנו.
T the Girl of Love New member 30/10/07 #7 ../images/Emo214.gifחבל שאני לא יודעת מי את! הייתי אומרת לך שלום כבר הופעה שניה שאנחנו נמצאות בה ואינני יודעת מי את
../images/Emo214.gifחבל שאני לא יודעת מי את! הייתי אומרת לך שלום כבר הופעה שניה שאנחנו נמצאות בה ואינני יודעת מי את
T the Girl of Love New member 31/10/07 #9 ../images/Emo214.gifהאמת שיש לי 2 תמונות של כפיר... שאני פשוט מחכה לרגע המתאים להעלות. "לדברים טובים צריך לחכות"... מישהו מחכה בכלל ?
../images/Emo214.gifהאמת שיש לי 2 תמונות של כפיר... שאני פשוט מחכה לרגע המתאים להעלות. "לדברים טובים צריך לחכות"... מישהו מחכה בכלל ?